MidtVestjylland: ALLE møder, kurser og medlemsarrangementer aflyses frem til 1. maj


BUPL MidtVestjylland har som følge af Corona-virus besluttet at aflyse ALLE møder, kurser og medlemsarrangementer frem til 1. maj. Det gælder både dem, der holdes på BUPL MidtVestjyllands kontor i Holstebro, og dem der holdes ude i kommunerne. Individuel sagsbehandling og møder i den forbindelse opretholdes.


Opdateret d. 25. marts 2020

Corona-virus udvikler sig i øjeblikket fra time til time. Sundhedsmyndighederne forudser, at der kan komme kapacitetsudfordringer på sygehusene, som i særlig grad vil ramme de svageste i samfundet. Derfor er alles adfærd afgørende. BUPL MidtVestjyllands ledelse har på den baggrund valgt at være med til at inddæmme og afbøde konsekvenserne af smitte ved at aflyse alle møder, kurser og medlemsarrangementer frem til 1. maj.

Alle øvrige aktiviteter opretholdes  – herunder al individuel sagsbehandling og møder i den forbindelse, ligesom vores telefoner er åbne.

Vil du vide mere om Corona-virus

Hvordan forholder jeg mig som pædagog og leder

De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/covid-19 på denne side. Hvis du ikke finder svar her, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på 7020 0233.