KV21: Pædagoger møder byrådskandidater


Den 16. november 2021 er der kommunalvalg! Her skal de politiske kandidater forstå betydningen af en høj kvalitet i fritidstilbuddene for børnene, de unge og samfundet. Lokale fritidspædagoger vil derfor dele deres praksiserfaringer, så kandidaterne kan se, hvad der kræves for at levere en høj kvalitet, hvad det gør ved børnene og de unge og ikke mindst, hvad samfundet får ud af at investere i fritiden. Det sker på såkaldte lyttemøder, hvor de politiske kandidater tier, mens fritidspædagogerne taler!


Opdateret d. 10. september 2021
Lokale lyttemøder, hvor politikere lytter, mens pædagogerne taler

Er du pædagog på fritidsområdet, eller er du forældre til et barn/ung, der benytter et af kommunens fritidstilbud? Så mød op på BUPL Østjyllands såkaldte lyttemøde, der foregår ni steder i det østjyske landskab i efteråret 2021.

Her vil pædagoger fra fritidsområdet rundhåndet dele ud af deres erfaringer fra deres pædagogiske praksis, så de politiske byrådskandidater bliver klædt på til at prioritere fritidsområdet i den næste valgperiode.

Fra tidligere kommunalvalg erfarer BUPL, at kandidaterne sætter stor pris på ikke at skulle holde valgtale, men blot læne sig tilbage og lytte. Flere af dem fik øjnene op for, hvilke konsekvenser deres tidligere beslutninger havde ude i praksis.

Omvendt har pædagogerne været glade for at tale direkte med en politisk kandidat om, hvad der skal til for at give børnene de bedst tænkelige betingelser for et godt børneliv.

Læs mere om de lokale lyttemøder og tilmeld dig her.