Kvindepolitisk Forum


Hvordan står det til med Feminismen på SoMe – de sociale medier Foredragsrække i Kvindepolitisk Forum, foråret 2018


Opdateret d. 02. februar 2018

I forårets foredragsrække vil Kvindepolitisk Forum danne en fysisk ramme for åben samtale og diskussion med udgangspunkt i spørgsmålet: Hvordan står det til med Feminismen på SoMe – de sociale medier?

Den digitale revolution har muliggjort at vi kan mødes uden fysisk at være samme sted. Det har givet samværet og kommunikationen nye muligheder – men har det også givet begrænsninger eller haft utilsigtede konsekvenser? Hvor bevidste eller kritiske er vi som brugere af sociale medier?

Forårets arrangementer:

  • Torsdag d. 5.4.20188, kl. 19-21 på Dokk1
    Hvilken betydning har de sociale medier for kønsdebaten? Sarah Daley fra facebookbloggen ”En Feminists Bekendelser” indleder om onlineaktivisme.
    Kom med til en aften ofline hvor Kvindepolitisk Forum danner rammerne for en spændende debat om hvad det betyder, når feminismen og kønsdebaten rykker online.
  • Torsdag den 3. maj kl. 19-21 på Dokk1
    Hvorfor fik #MeToo så stor opbakning? Anete Borchorst, professor og kønsforsker ved Aalborg Universitet, indleder om den nyligt udkomne bog “Seksuel chikane på arbejdspladsen”.
    Anetes oplæg er baseret på en undersøgelse af seksuel chikane på danske arbejdspladser fra slutningen af 1980 til i dag.

Pjece om forårets arrangementer (pdf, 2 sider)