Kontoret i Vordingborg åbner gradvist fra 20. april


Efter flere uger med total nedlukning af fagforeningskontoret åbner vi fra 20. april gradvist op igen. De fleste af os vil dog fortsat arbejde hjemmefra.


Opdateret d. 20. april 2020

I takt med genåbningen af skoler og daginstitutioner foretager BUPL Sydøst en gradvis og kontrolleret genåbning af kontoret på Kirketorvet i Vordingborg. Fra mandag den 20. april holder vi igen fysisk åbent fra klokken 9 til 15 i hverdagene (fredag kl. 9-14), men bemandingen på kontoret vil fortsat være markant mindre end før corona-krisen. De fleste af os vil fortsat arbejde hjemmefra og holde møder over nettet for at begrænse smitten mest muligt.

Den faglige telefon vil ligesom hidtil under coronakrisen været ekstra bemandet med en forvagt og en bagvagt. Forvagten vil møde fysisk op på kontoret, mens bagvagten vil arbejde hjemmefra.

Selvom de fleste af os fortsat arbejder hjemmefra, vil vi gøre, hvad vi kan, for at opretholde en god service overfor medlemmerne, gøre vore indflydelse gældende i kommunerne og støtte tillidsfolkenes arbejde. 

På BUPL’s hjemmeside finder du spørgsmål og svar omkring coronasmitte og genåbningen af daginstitutioner, skoler og SFO’er.


Vi håber på jeres forståelse og på, at det danske samfund kommer så godt igennem corona-krisen som muligt.


Praktisk info

Telefon- og åbningstider i BUPL Sydøst:
Mandag-torsdag kl. 9-15
Fredag 9-14

Telefon: 35 46 54 60

Husk, at du også kan kontakte din tillidsrepræsentant eller fællestillidsrepræsentant. Du finder fællesstillidsrepræsentanternes kontaktoplysninger her.