Kontakt os om konflikten (BUPL Sydøst)


En lockout af tusindvis af pædagoger er indtil videre udskudt af forligsmanden. Har du spørgsmål, så kontakt os. Vi har udvidet åbningstiden. Samtidig arbejder vi på aktiviteter, som skal skabe opmærksomhed om vores krav og ordentlige løn og arbejdsvilkår.


Opdateret d. 08. april 2018

Helle Frænde, fællestillidsrepræsentant fra Næstved, taler til 10.000 tillidsfolk på TR-stormødet i Fredericia den 22. marts.

 

 

BUPL har varslet strejke, og kommunerne har svaret igen med at varsle en omfattende lockout af flere end 30.000 pædagoger. En historisk konflikt, der omfatter hundredetusindvis af offentlige ansatte i stat, regioner og kommuner, er under opsejling. Konflikten kunne være begyndt med strejke den 4. april  og lockout fra den 10. april, men forligsmanden har udsat konflikten.

I BUPL Sydøst arbejder vi med forskellige initiativer og begivenheder, der skal skabe opmærksomhed om vores fælles sag med at skabe bedre løn- og vilkår for pædagoger og andre offentligt ansatte. Onsdag den 11. april kl. 17 er der planlagt demonstration i Haslev. Og dagen før er vi til demonstration i København. Der er bustransport fra flere byer. Aktiviterne bliver annonceret her på hjemmesiden og på Facebook.

BUPL Sydøst holdt før påsketre medlemsmøder om den måske kommende konflikt. Tilslutningen var overvældende og der var fuldt hus på alle tre møder. I alt 540 BUPL-medlemmer deltog.

Torsdag den 22. marts deltog 10.000 tillidsfolk fra hele landet i et stormøde i Fredericia. Budskabet fra mødet var, at vi står sammmen og en fælles løsning for alle offentligt ansatte på den lockout, som arbejdsgiverne har kastet 450.000 medarbejdere ud i.

I de kommende dage fortsætter forhandlingerne i forligsinstitutionen om en løsning på overenskomstkonflikten. BUPL’s og lønmodtagerorganisationernes ønsker en løsning.