Generalforsamling 2018: Kandidater til BUPL Østjyllands bestyrelse


Se de medlemmer, som stiller op til BUPL Østjyllands bestyrelse, når valget står på generalforsamlingen den 4. oktober 2018.


Opdateret d. 11. september 2018

Vi opdaterer løbende denne side med videoer af medlemmer, som stiller op til BUPL Østjyllands bestyrelse for perioden 2018-2020 (i den rækkefølge, de bliver filmet)

 

Jeg vil vælges til bestyrelsen

Hvis du har lyst til at stille op til en plads i BUPL Østjyllands bestyrelse, kan du et af to:

  1. skriv en mail til formand Anne Grethe Rosenberg (anr@bupl.dk) og oplysning hende om, at du agter at stille op til bestyrelsen – herefter vil du få mulighed for at blive præsenteret på en video her på siden
  2. melde dig under selve generalforsamlingen, når valget skal stå

Tinne M. Christiansen er fællestillidsrepræsentant for pædagogerne i Norddjurs Kommune på 19. år. Hun har været medlem af BUPL Østjyllands bestyrelse siden 2010. Hør hende her fortælle, hvorfor hun genopstiller til bestyrelsen i BUPL Østjylland:


Klaus Folke er pædagog i en specialklasse i Odder Kommune. Han stiller op for første gang til BUPL Østjyllands bestyrelse ved det kommende valg. Hør ham her fortælle, hvad  han ønsker at bidrage med:


Kim Ager er fællestillidsrepræsentant for pædagogerne i Syddjurs Kommune. Han har været medlem af BUPL Østjyllands bestyrelsen og Hovedebestyrelsen i BUPL igennem mange år. Han ønsker at genopstille til bestyrelsen i BUPL Østjylland. Du kan her høre, hvad der driver Kim Ager i bestyrelsesarbejdet:


Lone Brask Bay er fællestillidsrepræsentant for pædagogerne i Odder Kommune. Hun har været medlem af BUPL Østjyllands bestyrelsen og Hovedebestyrelsen i BUPL igennem mange år. Lone Brask Bay genopstiller til bestyrelsen i BUPL Østjylland. Hør her, hvorfor hun gør det:


Anette Dippel er pædagog i Silkeborg Kommune. Hun blev valgt til BUPL Østjyllands bestyrelse i 2011. Anette Dippel har fortsat lyst til at lave bestyrelsesarbejde. Hun fortæller her hvorfor:


Else Marie Møller har før sin pensionering været faglig sekretær i BUPL Østjylland igennem mange år. Hun genopstiller til BUPL Østjyllands bestyrelse ved generalforsamlingen i oktober 2018. Hør hende her fortælle hvorfor:


Rikke W. Ganderup er fællestillidsrepræsentant for skole- og fritidspædagogerne i Hedensted Kommune. Hun har gennem mange år været aktiv i BUPL østjyllands bestyrelse. Rikke W. Ganderup ønsker at genopstille og forklarer her hvorfor:


Eva Gam Laursen er pædagog i en 0-6-års institution i Silkeborg Kommune. Hun blev valgt til BUPL Østjyllands bestyrelsen for seks år siden. Hun har fortsat lyst til at engagere sig i det faglige arbejde. Du kan her høre hende forklare hvorfor:


Bettina Laursen er sammen med Søren Sørensen de nyeste medlemmer af BUPL Østjyllands bestyrelse. Hun blev valgt ind i BUPL Østjyllands bestyrelse i 2016. Til daglig er hun skolepædagog i Silkeborg Kommune. Her fortæller hun, hvorfor hun mener, at du skal stemme på hende til generalforsamlingen 2018:


Finn Rubach-Larsen blev valgt ind i BUPL Østjyllands bestyrelse i 2010. Han er fællestillidsrepræsentant i Favrskov Kommune på 12. år. Finn Rubach-Larsen ønsker at genopstille til BUPL Østjyllands bestyrelse, som han forklarer grundene til her:


Karsten Krogh Madsen er fællestillidsrepræsentant for pædagogerne på skole- og fritidsområdet i Randers Kommune. Det har han været siden 2005. Han ønsker at genopstille til BUPL Østjyllands bestyrelsen, hvor han har siddet siden 2012. Her fortæller han hvorfor:


Jesper Kragh er fællestillidsrepræsentant for pædagogerne på dagtilbudsområdet i Randers Kommune. Det har han været siden 2007. Han har også siddet i BUPL Østjyllands bestyrelse siden 2014. Nu ønsker han at genopstille. Her kan du høre hvorfor:


Søren Sørensen er sammen med Bettina Laursen de nyeste medlemmer af BUPL østjyllands bestyrelsen. Han blev valg i 2016 og ønsker nu at genopstille. Til daglig arbejder Søren Sørensen på en skole i Silkeborg Kommune. Hør her, hvad der driver ham i bestyrelsesarbejdet:


Tine Honoré er kassere og faglig sekretær i BUPL Østjylland. Hun har været faglig valgt i 21 år og har det politiske ansvar for TR-arbejde, MED-samarbejde og arbejdsmiljø.


Ann Søndergaard Pedersen er næstformand i BUPL Østjylland, faglig sekretær og suppleant til hovedbestyrelsen. Hun er faglig sekretær på 11. år og er tidligere fællestillidsrepræsentant i Randers Kommune. Ann har politisk ansvar for løn og budget for samtlige pædagogiske områder. Derudover arbejder hun med den pædagogiske uddannelse.


Anne Grethe Rosenberg genopstiller som formand for BUPL Østjylland. Hun har tidligere været fællestillidsrepræsentant for pædagogerne i Randers Kommune. Hør hende her fortælle, hvad der får hende til igen at stille op til formandsposten i den lokale fagforening: