Kage eller is til din arbejdsplads, når alle har stemt


For at hjælpe stemmeprocenten på vej op, giver vi is, kage eller hvad I synes til hele arbejdspladsen, når alle har stemt.


Opdateret d. 01. april 2020

Efter 7 ugers intense forhandlinger i Forligsinstitutionen landede vi et forlig. Forliget, som I kan læse mere om her, er netop sendt til urafstemning. Vi ønsker, at minimum 60% af alle medlemmer i BUPL tager stilling. En høj stemmeprocent viser nemlig arbejdsgiverne, at vi er interesserede i vores løn- og arbejdsvilkår – og at vi er et fællesskab, der har taget stilling.

For at hjælpe stemmeprocenten på vej op, giver vi is, kage eller hvad I synes til hele arbejdspladsen, når alle har stemt.

I har 25 kr. pr medlem, der har stemt, at gøre godt med.
Eneste dokumentationskrav er, at I tager et billede af jer selv med det vedhæftede skilt – eller et I selv laver – med teksten #ViHarAlleStemt og navnet på institution og by. Billedet sendes til formand Michael Egelund på 26 36 44 96, og så får du refunderet dit udlæg via mobilepay.

Konkurrencen gælder pædagogiske arbejdspladser med medlemmer i BUPL Storkøbenhavn. Og det er alle medlemmer på arbejdspladsen, der er der den dag billedet tages, der skal have stemt.

Urafstemningen lukker d. 4. juni kl. 9.00, og det samme gør muligheden for at få is eller kage.

Download skiltet #ViHarAlleStemt