Hvad vil DU spørge formandskandidaterne om?


Du skal have ny formand. Og du får nu chancen for at stille de kommende formandskandidater det spørgsmål, du synes er mest relevant – og hvor svaret kan være afgørende for, hvem du og dine kollegaer stemmer på.


Opdateret d. 03. december 2019

BUPL Storkøbenhavn skal vælge ny formand torsdag d. 3. oktober. Hvem det skal være, er op til jer – over 6000 pædagoger og ledere i 12 storkøbenhavnske kommuner. Men hvad er vigtigt for dig at vide, når du skal sætte din stemme?

Hvad er vigtigt at kunne svare på, hvis du skulle bestemme?
Op til selve valget, der foregår på generalforsamlingen d. 3. oktober i Rødovre får formandskandidaterne mulighed for at præsentere sig på hjemmeside, i nyhedsbreve, facebook og ikke mindst ansigt til ansigt. Men hvad skal de svare på, hvis du skulle bestemme?

Dit spørgsmål?
Måske du vil vide, hvad de synes er den absolut vigtigste indsats, når det handler om at skabe et godt arbejdsmiljø på din arbejdsplads. Måske du vil vide mere om, hvordan de har tænkt sig at stå i spidsen for et fællesskab på over 6000 pædagoger og ledere. Måske du vil vide, hvad der fik dem til at stille op eller hvorfor de tror, de er den rigtige til opgaven. Eller måske du har et helt andet spørgsmål.

Svar på spørgsmål
Vi vil formidle dine spørgsmål til kandidaterne, som vil svare så hurtigt de kan, hvorefter de offentliggøres på hjemmesiden. Du kan følge med her:
Jon Olufson, pædagog, TR og FTR-suppleant
Daniel Arildsen, pædagog og AMR
Brigitte Christensen, faglig sekretær og kasserer

Så nemt sender du dit spørgsmål
Send dit spørgsmål – gerne med det samme og ellers senest 18. september – til kommunikations- og pressekonsulent Charlotte Toft på cto@bupl.dk. Vi sender dine spørgsmål direkte videre til alle kandidater med mindre dit spørgsmål er direkte stilet til en af kandidaterne.

Behøver jeg deltage på generalforsamlingen …
… Nej, men vil du være med til at vælge din nye formand, er det her, det foregår. Tlmeld dig Generalforsamling 2019 allerede nu, hvis du ikke allerede har gjort det.

Du kan møde kandidaterne 24. september
Der er fyraftensmøde kl. 17-19.30 med alle tre kandidater i BUPL Storkøbenhavn, Lindevænget 19, 2750 Ballerup. Her kan du selv stille spørgsmål direkte til alle tre. Tilmeld dig fyraftensmødet 24. september