Hjælp BUPL med at
undersøge dine vilkår (Sydøst)


Det er vigtigt, at danske politikerne kender pædagogernes virkelighed. Derfor gennemfører BUPL i de kommende uger en stor undersøgelse af pædagogenes arbejdsvilkår i daginstitutionerne.


Opdateret d. 23. april 2019

Af: Jens Kristian, Kommunikationsmedarbejder

BUPL sætter nu en stor undersøgelse af pædagogernes vilkår i gang. Og vi har brug for din hjælp. For jo flere besvarelser, vi modtager, desto mere troværdig bliver undersøgelsens resultat. Så klik på linket, vi sender dig på email og udfyld spørgeskemaet. Du kan svare på undersøgelsen fra den 26. februar frem til den 11. marts 2019.

Undersøgelsen omfatter pædagoger på daginstitutionsområdet. Resultatet bruger vi til at råbe politikerne op og skabe fokus på børneområdet. Kommunalt såvel som på landsplan. Tidligere undersøgelser har fået stor opmærksomhed både i pressen og politisk, som er en forudsætning for at vi kan skabe bedre forhold på børneområdet.

Hvis du allerede har besvaret undersøgelsen, siger BUPL mange tak. Hvis ikke, skal vi bede dig gøre det hurtigst muligt. Har du ikke modtaget en e-mail fra BUPL med et link til undersøgelsen eller er e-mailen blevet slettet,  kan du læse mere om, hvordan du får adgang til vilkårsundersøgelsen på www.bupl.dk/vilkaar

I april 2019 gennemfører vi en vilkårsundersøgelse på skole- og fritidsområdet blandt BUPL’s medlemmer.