Hilsen fra BUPL Sydjyllands formand


BUPL Sydjyllands formand sender en stor tak til alle medlemmer, der i denne tid yder en ekstra stor indsats.


Udgivet d. 13. marts 2020

Kære medlemmer

Sikken situation, vi er i. Det er tilstande, vi normalt ser på film, og det er utrolig svært at forholde sig til. Men det skal vi, og det er vigtigt, vi står sammen og passer på vores udsatte. Vi skal alle tage et ansvar, så vi kan stoppe spredningen af corona. Der er mange spørgsmål, der melder sig, og vi i BUPL Sydjylland arbejder på højtryk for at besvare jeres spørgsmål. I dette nyhedsbrev får I en samlet oversigt over alle de tiltag, vi i BUPL Sydjylland har taget i denne situation som konsekvens af myndighedernes udmelding.

Som pædagog og leder er I en del af den styrke, der er uundværlig i vores samfund. Det vidste vi jo godt i forvejen, men i denne situation bliver det endnu mere tydeligt, hvilken betydningsfuld funktion, I har.
Læger, sygeplejersker, plejepersonale og mange andre ansatte i vitale stillinger skal afsted, og de skal have passet deres børn, mens de arbejder. Og der er I klar til at give tryghed, omsorg og en struktur til de børn, der ikke kan være hjemme hos mor og far. Også selvom det betyder, at I ikke selv kan være hjemme hos jeres børn. Det er en stor opgave og et stort ansvar i en tid, hvor alt er vendt på hovedet.

Tak for jeres indsats. Tak for jer! I viser endnu en gang, hvor meget I betyder.

Pas nu på hinanden og jer selv.

Mange hilsner
Jonna Jul Gudmundsen
Formand, BUPL Sydjylland