God sommer til jer alle


Måske har vi alle følelsen af, at en tåge er lettet, og at vi nu, mere frie, kan udfolde vores behov for fællesskaber, samvær og oplevelser igen.


Opdateret d. 25. juni 2021

Af: Pernille Riis, Formand i BUPL Nordsjælland

Det har været et helt usædvanligt år. Sidste sommer troede vi, at vi nu var ovre den værste periode med COVID-19, og nu står vi igen med samme følelse et helt år efter. Vi har alle på hver vores måde skulle være i og arbejde under usædvanlige forhold og fortjener måske særligt i år den sommerferie, som ligger lige foran os nu.

Måske har vi alle følelsen af, at en tåge er lettet, og at vi nu, mere frie, kan udfolde vores behov for fællesskaber, samvær og oplevelser igen. Sådan har jeg det i hvert fald, og jeg glæder mig ualmindeligt meget til at være sammen med jer til fysiske arrangementer igen.

Sidste år ved denne tid handlede alt om minimumsnormeringer, og selvom minimumsnormeringerne nu deler fokus med andre dagsordener, så fylder det stadig. Vi er ikke i mål endnu, og det er en vedvarende opgave at lægge et pres på politikerne særligt op til kommunalvalget i november, som også kommer til at rumme andre store emner for os, herunder nødvendigheden af flere pædagoger og mere kvalitet for skole- og fritidsområdet. Og som tillæg kommer indsatsen omkring lønefterslæbet og arbejdet med at få løftet debatten ind på Christiansborg, hvor den problematik rettelig skal løses.

Vi går et spændende efterår i møde. Og forhåbningen er selvfølgelig, at vi går det i møde i fællesskab – også i fysisk forstand – i langt højere grad, end vi har kunne længe.

Med disse ord ønsker jeg alle en velfortjent ferie og god sommer – med masser af dejlige oplevelser sammen med alle dem, I holder af.

Pernille Riis
Formand
BUPL Nordsjælland