Glædelig jul og godt nytår


BUPL Sydjylland ønsker dig en rigtig glædelig jul. Vi håber, du får nogle dejlige dage med tid til hygge og samvær med dem, du holder af.


Udgivet d. 14. december 2018

Vi kan se tilbage på et hæsblæsende 2018, hvor særligt overenskomstforhandlingerne har fyldt meget. Det blev meget tydeligt, hvor vigtigt, det er at være medlem af en overenskomstbærende fagforening. Ord som ’sammenhold’, ’fællesskab’, ’musketered’ og ’skulder ved skulder’ blev nævnt igen og igen – både i den samlede fagbevægelse men bestemt også i medierne og blandt befolkningen.

Befolkningens opbakning til offentligt ansatte var mærkbar. Hele velfærdsdebatten fik fornyet kraft, for langt de fleste borgere sætter stor pris på det borgernære arbejde, som vores velfærdssamfund hviler på. Det er vores fundament i Danmark, det skal vi være stolte af og kæmpe for at bevare.

Mange af bidrog i høj grad også til at lægge pres på arbejdsgivernes forhandlere med jeres deltagelse i demonstrationer, opbakning på møder og de sociale medier. Det skal I have stort tak for.

Vi håber at se mange af jer til møder og arrangementer i 2019.

God jul og godt nytår.