GF18: Kampvalg og genvalg


Årets generalforsamling bød på kampvalg til både bestyrelsen og posten som HB-medlem. Samtidig skulle posterne som næstformand og kasserer besættes på ny.


Opdateret d. 09. oktober 2018

Af Charlotte Toft

Ny bestyrelse
Der var 6 bestyrelsespladser og 8 kandidater til posterne. Alle tilstedeværende kandidater var derfor på talerstolen for at begrunde deres valg. Jesper Wildenrath, Louise Nuppenau og Susanne Lund genopstillede og blev valgt, mens Jon Olufsen, Kevin Juel Rosenkrantz, Mathias Dejgaard og Anders Thostrup var nye kandidater og blev valgt – sidstnævnte som 1. suppleant til bestyrelsen. Den 8. kandidat til bestyrelsesposten stillede kun op til bestyrelsen. My Line Gerritsen og Karina Marcher Holm valgt som 2. og 3. suppleant. Du finder hele BUPL Storkøbenhavns bestyrelse her.

Næstformand og kasserer blev genvalgt
Næstformand Charlotte Stendorf og kasserer Brigitte Christensen havde begge valgt at genopstille til posterne og blev genvalgt uden modkandidater og med klapsalver.

Kampvalg om HB-posten
Pædagog og afdelingsleder Helle Bjerregaard fra Rødovre og fællestillidsrepræsentant i Høje-Taastrup Kommune Karen Aslaug Ramm var i kampvalg om HB-posten efter Kristian Berner havde valgt ikke at genopstille. Karen Aslaug Ramm blev med 92 stemmer valgt som BUPL Storkøbenhavns repræsentant i BUPL’s Hovedbestyrelse, hvor hun kommer til at sidde sammen med HB-medlem og faglig sekretær Randi Tielbo.

Ny fanebærer
Fanebærer Tipper Larsen gav hvervet videre til Karina Marcher Holm, der sammen med Berit Husher nu er BUPL Storkøbenhavns fanebærer.