Faglige organisationer vil have lokalpolitikerne i tale om overenskomstkonflikten (Sydøst)


Kommunalpolitikerne har et medansvar for den fastlåste situation omkring de offentligt ansattes overenskomst. Og det er politikerne på rådhusene, som være med til at får stoppet den truende lockout, der vil lamme hele landet.


Udgivet d. 9. april 2018

Pressemeddelelse / De faglige organisationer i Ringsted

Det budskab markerer de faglige organisationer i Ringsted, når de mandag den 9. april (i eftermiddag) holder et event i forbindelse med byrådsmødet på Ringsted Rådhus. De faglige organisationer håber på at komme i dialog med de lokale politikere om, hvordan vi finder en løsning på konflikten – en fælles løsning, som gavner hele Danmark.

De faglige organisationer vil blandt andet pege på, at vi ikke kan have et velfungerende velfærdssystem, hvis vi ikke vi sammen bakker op om, at de offentligt ansatte skal have ordentlige løn- og arbejdsvilkår.

Bag eventet står de faglige organisationer, som blandt andet tæller BUPL, Danmarks Lærerforening, Gymnasielærerforeningen, Socialrådgiverforeningen, FOA og Dansk Sygeplejeråd.  Eventet begynder kl. 16.45 foran rådhuset i Ringsted.

Yderligere oplysninger: Jens Kristian Larsen: jkl@bupl.dk eller 40 38 39 22