Få et gratis løntjek


Får du nok i løn og pension? Der er fejl i flere lønsedler, end du tror. Måske også i din. Og selv en lille fejl kan koste dig dyrt. Derfor er det vigtigt, at du tjekker din lønseddel. Det vil BUPL Hovedstaden gerne hjælpe dig med.


Opdateret d. 04. december 2019

I uge 46-47 tilbyder BUPL Hovedstaden et gratis løntjek. Her vil vi gennemgå din lønseddel, så vi sikrer, at du får den løn du har ret til.

Send din lønseddel til BUPL Hovedstaden

Du er velkommen til at sende din lønseddel ind til fagforeningen, som vil gennemgå den og give dig besked enten på MinSide eller telefon. Du kan sende din lønseddel til hovedstaden@bupl.dk.

Sådan aftaler du et løntjek på din institution

Er I flere på institutionen, der ønsker et løntjek, så få din tillidsrepræsentant til at finde en fælles dag, hvor BUPL Hovedstaden kommer og tjekker lønsedler. Ring og aftal en dag til løntjek på institutionen på BUPL Hovedstadens hovednummer: 3546 5750.

Om løntjekkampagnen

Fejl i lønsedlerne kan handle om manglende udbetaling af tillæg, feriepenge eller pension, utilstrækkelig overtidsbetaling eller forkert indplacering efter endt efteruddannelse. Ofte er der tale om småbeløb, der i løbet af nogle år kan vokse til en mindre formue for den enkelte. Men heldigvis løses de fleste problemer i god ro og orden på arbejdspladsen. Du kan sende din lønseddel til eftersyn hos BUPL Hovedstaden hele året rundt.