Få et fællesforløb i SPARK og styrk det psykiske arbejdsmiljø


Når flere arbejdspladser går sammen om et SPARK-forløb, kan det blive startskuddet til et kursskifte inden for et område, på tværs af brancher eller i en hel kommune.


Udgivet d. 20. december 2021

Et godt psykisk arbejdsmiljø er afgørende på arbejdspladsen. Mange kommuner er optagede af det psykiske arbejdsmiljø og vil gerne arbejde aktivt for at forbedre det. Et gratis fællesforløb fra SPARK er et godt tilbud til at nå flere arbejdspladser på en gang.

Et fællesforløb er et forløb, hvor flere kommunale arbejdspladser går sammen om en indsats for at styrke det psykiske arbejdsmiljø.

Det foregår ved, at MED-udvalg og TRIO’er fra en kommune eller et særligt brancheområde samles og arbejder med et fælles tema. Det kan også være MED-udvalg og TRIOer fra flere kommuner, der går sammen om at sætte fokus på et område.

“Grundtanken i et SPARK-forløb er, at arbejdspladserne skal rustes til selv at kunne arbejde strategisk og forebyggende med forskellige typer udfordringer, så arbejdspladserne ikke er afhængige af fx en ekstern konsulent. Det er derfor, SPARKs forløb er målrettet medlemmer af MED-udvalg og TRIO’er, da det typisk er dem, der kan sætte tiltag i gang på arbejdspladsen,” skriver SPARK blandt andet om tilbuddet.

Du kan læse meget mere om fællesforløbet og se, hvordan du sender en ansøgning afsted lige her