Dragør Kommune skærer ned på børneområdet


I Dragør Kommunes budget for 2018 har politikerne valgt besparelser på kommunens børn. En rigtig ærgerlig prioritering, mener Nina Hemmingsen, der er faglig sekretær og kasserer i BUPL Hovedstaden.


Udgivet d. 26 september, 2017

I budgetaftalen for Dragør Kommune er kommunens politikere blevet enige om at fjerne 88.000 kroner fra børneområdet. Det ærgrer BUPL Hovedstadens faglige sekretær og kasserer Nina Hemmingsen:

”Det er rigtig ærgerligt, for selvom 88.000 kroner ikke lyder af alverden, så bliver børneområdet langsomt udhulet. Vi skal huske på, at det er helt små børn, som kommer til at mangle pædagoger i deres hverdag. Og selvom det drejer som om enkelte timer i den enkelte institution, så betyder det meget i hverdagen,” siger hun.

Nedskæringer kommer som en overraskelse, for politikerne i Dragør har tidligere vist interesse for, hvad det vil koste at leve op til BUPL’s minimumsnormeringer.

”Vi er uforstående overfor, at politikerne i Dragør nu har valgt at skære ned frem for at investere i Dragørs børn. Som budgettet for 2018 i Dragør Kommune ser ud nu, så har vi taget endnu et skridt i den forkerte retning,” siger Nina Hemmingsen, faglig sekretær og kasserer, BUPL Hovedstaden.

Læserbrev af: Nina Hemmingsen, faglig sekretær og kasserer i BUPL Hovedstaden.
Bragt i Tårnby Bladet.