Stor undersøgelse om dine vilkår


BUPL laver en vilkårsundersøgelse blandt medlemmer på 0-5 års-området. Undersøgelsen gennemføres i perioden fra den 26. februar 2019 til og med den 11. marts 2019. 


Opdateret d. 15. marts 2019

Det er meget vigtigt, at vi får en høj svarprocent, så vi kan bruge den valide undersøgelse til at sætte endnu mere fokus på pædagogernes vilkår i daginstitutionerne. Resultaterne af vilkårsundersøgelsen skal bruges til at påvirke det politiske niveau på både lokalt-, regionalt- og landsplan.

“Vilkårsundersøgelsen er et af vores stærkeste redskaber til at argumentere for bl.a. bedre normeringer. For vilkårsundersøgelsen giver os den nødvendige fakta i forhandlinger og påvirkningsarbejde, så det ikke bare bliver holdninger mod holdninger. Sidste år havde vi en høj svarprocent, og det skal vi også have i år, så vi sammen kan tale med højere stemme i kampen for bedre løn- og arbejdsvilkår. Jeg håber derfor meget, at du vil bruge nogle minutter til at svare på undersøgelsen,” siger Michael Egelund, formand for BUPL Storkøbenhavn.

Hvis du allerede har besvaret undersøgelsen, så siger BUPL mange tak for det. Hvis du endnu ikke har besvaret spørgeskemaet, så vil vi bede dig om at gøre det hurtigst mulig. Undersøgelsen lukker den 11. marts 2019.

I april 2019 gennemføres en vilkårsundersøgelse på skole- og fritidsområdet blandt BUPL’s medlemmer.