Daginstitutionen Grangård i Jelling kåres til Årets Dagtilbud 2017


Prisvindende daginstitution har et stærkt forældresamarbejde og gode læringsmiljøer. Det giver de bedste rammer for børnenes udvikling, siger BUPL-formand Elisa Bergmann.


Udgivet d. 11 december, 2017

Daginstitutionen Grangård i Jelling er netop blevet kåret som vinder af Årets Dagtilbud 2017. En pris som gives hvert år for at anerkende de pædagoger, der hver eneste dag er med til at skabe en positiv forandring i børns liv.

Børneminister Mai Mercado overrækker prisen til daginstitutionen, der især udmærker sig ved at have et stærkt forældresamarbejde og gode pædagogiske læringsmiljøer med et meget tydeligt børneperspektiv. BUPL-formand Elisa Bergmann er glad for, at pædagogerne i Jelling får en velfortjent pris.

”Et stærkt forældresamarbejde i daginstitutionerne har altid været vigtigt for børnenes hverdag. Og inden for de seneste år er der kommet særligt fokus på hvordan børneperspektivet kan være omdrejningspunkt for de pædagogiske læringsmiljøer, så vi får alle børn med. Grangård er en inspiration for andre daginstitutioner på begge områder”, siger Elisa Bergmann.

Pædagogerne i Grangård har desuden en fast ugentlig forberedelsestid. Det er en forudsætning for at arbejde målrettet med pædagogiske læringsmiljøer. Ikke mindst når pædagogerne skal realisere den styrkede pædagogiske læreplan, der træder i kraft i 2018.

”Jeg er så glad for, at vi hvert eneste år tager store skridt væk fra pasningsretorikken og anerkender, at gode normeringer og uddannede pædagoger er afgørende for børns trivsel og udvikling. Denne pris er med til at fejre pædagogers stærke faglighed og minde politikerne om, at der skal investeres mere på børneområdet”, siger Elisa Bergmann.

For yderligere oplysninger:

Elisa Bergmann, formand for BUPL, tlf.: 40 23 20 69

Michael Andersen, pressechef i BUPL, tlf.: 23 44 53 83

 

Læs mere om Årets Dagtilbud.

Læs mere om Daginstitutionen Grangård.