Corona: Kontoret er lukket


BUPL Sydjylland kontoret er lukket, og det er derfor ikke muligt at møde personligt op hos os. Du kan selvfølgelig stadig få fat i os på telefon og mail.


Opdateret d. 7 april, 2020

Sundhedsmyndighederne forudser, at der kan komme kapacitetsudfordringer på sygehusene, som i særlig grad vil ramme de svageste i samfundet. Alles adfærd er derfor afgørende. Vi, der er ressourcestærke, kan bidrage til at inddæmme og afbøde konsekvenserne af smitten, så vi undgår et unødigt stort pres på sundhedsvæsenet.

For at understøtte anbefalingerne fra myndighederne, har BUPL Sydjylland  besluttet at alle medarbejdere arbejder hjemmefra fra den 12. marts og foreløbigt frem til den 10. maj. Ligesom alle arrangementer frem til 10. maj er aflyst.

Selvom vi holder lukket, er vi her stadig

Alle medarbejderne i BUPL Sydjylland kan kontaktes på telefon og på ”Min side”. Men der er ingen fysiske møder, så længe myndighederne fraråder, at vi samles.

Vi fortsætter med at behandle og forhandle personsager, men det kommer til at foregå på mail, ”Min side”, skype og over telefonen.

Åbningstider
Vores medlemsrådgivning fortsætter som normalt. Dvs. åbningstiden er som den plejer: mandag-torsdag fra 9-15 og fredag fra 9-14.
Kontakt medlemsrådgivningen på telefon: 3546 5400

Du kan altid kontakte os via ”Min side” og på vores mail sydjylland@bupl.dk, hvor vi vil svare på jeres henvendelser døgnet rundt. Hvis du skriver om dine personlige forhold, skal du logge ind og skrive din henvendelse på ”Min side”.

Pas på jer selv og hinanden!