BUPL Fyn søger konsulent til ledermedlemmer


Vi søger ny faglig konsulent til lederløn.


Opdateret d. 03. december 2020

Vil du være vores nye kollega, som skal sikre ledermedlemmerne gode løn, ansættelses-, og arbejdsvilkår? Og kan du samtidig varetage og understøtte fagforeningens opgaver på ledelsesområdet? Så har vi jobbet til dig.

Dine opgaver vil være:

  • At varetage forhandlingsopgaver vedrørende ledernes løn og ansættelsesvilkår. Det skal være i samarbejde med vores ledertillidsrepræsentanter og ledere i de 10 kommuner, vi dækker.
  • Du vil have ansvaret for at planlægge, koordinere og udvikle BUPL Fyns indsats og aktiviteter for bedre løn og vilkår på ledelsesområdet samt bistå husets politikere, den lokale lederbestyrelse og ledertillidsrepræsentanter i det lokale medlemsarbejde.
  • Det vil også være din opgave at varetage forhandlingerne for pædagoger indenfor det forebyggende og dagbehandlende område på Fyn.
  • Andre tværfaglige opgaver vil være en del af stillingen.

Hvem er du:  

  • Du er en stærk forhandler med solide kompetencer til at skabe relationer. Du kan etablere en vedholdende og troværdig forhandlingsposition, som kommunerne finder det naturligt at inddrage.
  • Vi forventer, du har gode kommunikationsevner.
  • Du brænder for at skabe resultater for medlemmerne.
  • Du skal have en høj faglig kompetence på forhandling og overenskomstforståelse samt evne at skabe struktur og overblik i arbejdet og kan yde en god medlemsservice.
  • Du er initiativrig og selvstændig med politisk tæft og gode samarbejdsevner.

Du vil blive en del af et tværfagligt hus med 17 kollegaer, der kæmper for pædagoger og pædagogiske ledere på børn- og ungeområdet på Fyn. Med forskellige baggrunde indgår vi ofte i tæt samarbejde, så vi bedst muligt kan varetage interessen for vores cirka 4400 medlemmer og skabe opmærksomhed omkring vores medlemmers vilkår i samfundet. Du vil få mulighed for sparring i huset og i BUPL centralt samt i et netværk på tværs af landets 12 selvstændige lokalafdelinger.

Generelt om stillingen: Stillingen er på 37 timer. Tiltrædelse 1. februar 2021. Løn efter intern overenskomst for fagforeningen. Der er fleksibel arbejdstid. Arbejdsstedet er Odense C, men du skal være mobil til møder i hele området.

Ansøgningsfrist: 7. december 2020 kl. 12.00. Ansøgning med relevante bilag sendes til BUPL Fyn på mail til stilling38@bupl.dk Husk at skriv ”Fagkonsulent” i emnefeltet.

Der afholdes samtaler mandag den 14. december 2020.

Har du spørgsmål til stillingen: kontakt gerne: Sekretariatsleder Steffen Jensen på tlf. 4139373.