Bliv medlem af Kulturportalen og få oplevelser til halv pris!


FH Nordjylland har indgået en aftale med Aalborg Kongres og Kultur Center – AKKC. Denne aftale betyder, at du som medlem af en FH fagforening bliver tilbudt billetter til halv pris til udvalgte forestillinger. Medlemmer af BUPL Nordjylland kan selvfølgelig også få gavn af aftalen. Det kræver et medlemsskab af Kulturportalen at få billige billetter.


Opdateret d. 14. september 2021

Du bliver medlem af Kulturporten ved at tilmelde dig via linket herunder. Det eneste vi skal bruge er dit navn og din mailadresse.

BUPL Nordjylland videresender dit navn og e-mail til FH Nordjylland og AKKC. Når du tilmelder dig Kulturportalen, accepterer du samtidig, at dit navn og e-mail gives videre til FH Nordjylland og AKKC.

Tilmelding til Kulturportalen

Som medlem af Kulturporten modtager du en e-mail fra FH Nordjylland med et billetlink, hver gang der er mulighed for at købe billetter til halv pris.

Du kan altid se hvilke forestillinger, der er med i rabatordningen ved at klikke ind på www.akkc.dk/kulturporten

Hvis du ønsker framelde dit medlemskab af Kulturportalen, kan du sende en e-mail til BUPL Nordjylland på bupl-nordjylland@bupl.dk, så sørger vi for at slette dig fra listen.