Husk at stemme om OK-forliget


Nu er stemme-turen kommet til de ansatte på private institutioner: At stemme ved urafstemningen om overenskomstforliget har en stor signalværdi. Så benyt din demokratiske ret som medlem af BUPL til at stemme.


Opdateret d. 12 april, 2021
At stemme har en kæmpe signalværdi

BUPL og en række private arbejdsgiverorganisationer har netop indgået et forlig om overenskomsten for de privatansatte pædagoger og ledere for de næste tre år.

“Det er vigtigt at stemme, da det har en kæmpe signalværdi overfor arbejdsgiverne. Og det er uanset, om man stemmer ja eller nej til forliget”, siger Anne Grethe Rosenberg, der er formand for BUPL Øsjylland.

 

Din lokale bestyrelse: Stem ja!

Din lokale fagforeningsbestyrelse anbefaler, at du stemmer ja til det overenskomstforlig, som BUPL har indgået med en lang række private arbejdsgiverorganisationer.

Formand Anne Grethe Rosenberg uddyber her, hvorfor en enig bestyrelse appellerer til, at de østjyske pædagoger og ledere stemmer ja til forliget:

“Vil anbefaler medlemmerne at stemme ja, for vi har fået en reallønsfremgang trods det, at samfundet står midt i en krisetid og en verdensomspændende pandemi. Vores chefforhandlere har formået at forhandle sig til et bedre forlig end de statsansattes. De har udnyttet hver en krone og trukket alt det hjem til medlemmerne, som de overhovedet kunne i denne situation. Derfor anbefaler den samlede østjyske bestyrelse, at medlemmerne stemmer ja til forliget” siger hun.

Spørgsmål og svar om overenskomst for ansatte i private institutioner

Læs mere om urafstemningen om OK-forliget