Anne Apollo stopper i BUPL Fyn


Efter 26 år i BUPL Fyn har Anne Apollo valgt at trække sig tilbage og nyde sit otium.


Opdateret d. 08. januar 2021

Anne Apollo er pædagog i hjertet og har i mange år været først politiker og siden konsulent ved BUPL Fyn. Nu har hun valgt at stoppe og nyde sit otium.

”Anne har i mange år gjort en stor indsats for BUPL og for medlemmerne. Anne har været drivkraften bag mange af vores fyraftensmøder og andre aktiviteter for medlemmerne. Desuden har hun været helt central i vores arbejde med kurser for TR og andre medlemmer. Hun har ligeledes udviklet samarbejdet med blandt andet UCL om pædagoguddannelsen og pædagogernes mulighed for efter- og videreuddannelse. Alle der har mødt Anne på Fyn, og i de mange samarbejdsrelationer på tværs af landet, har aldrig været i tvivl om hendes store hjerte for pædagogerne og professionen. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Anne for det store arbejde, hun har løftet med stort engagemen for medlemmerne og for BUPL. Jeg vil ønske hende al mulig held og lykke fremover,” lyder det fra formand Rikke Hunsdahl.

Vi har slået stillingen op og forventer at kunne ansætte en ny medarbejder den 1. marts. Stillingsopslaget kan læses her.

I samme ombæring kan vi informere om, at vi har ansat Maj-Britt Kjærgaard som ny fagkonsulent. Hun skal blandt andet arbejde med lederområdet.