Årsmøde genvalgte formand (Sydøst)


Der var genvalg til den lokale lederrepræsentant i BUPLs’ lederforening og den øvrige bestyrelse, da BUPL Sydøsts ledere tirsdag den 24. september holdt årsmøde i Karrebæksminde.


Opdateret d. 24. september 2019

Af: Jens Kristian Larsen, Kommunikationsmedarbejder, BUPL Sydøst

Anders Lennert Andersen fra Glumsø valgt til ledernes lokale repræsentant i BUPL’s lederforening.

 

Anders Lennert Andersen blev genvalgt som lokal lederepræsentant i BUPL’s lederforening, da BUPL Sydøsts lokale lederforening i dag tirsdag den 24. september holdt årsmøde i Karrebæksminde. I beretningen fortalte Anders Lennert Andersen om arbejdet med få ledertillidsrepræsentanter i alle kommuner og lovede at indsatsen fortsætter.

Den lokale lederformand kom også ind på udfordringerne med, at der bliver stadig færre pædagogfaglige ledere i skoler og SFO’er, ligesom også den verserende debat og politiske udvikling omkring normeringer i dagtilbuddene fik et ord med på vejen. I den efterfølgende debat blev det blandt andet efterlyst, at lederne var mere synlige i kampen for netop bedre normeringer og i arbejdet for at styrke pædagogfaglig ledelse i kommunerne.

Foruden Anders Lennert Andersen blev Jan Stolzenbach Nielsen genvalg som suppleant til BUPL’s lederforening. Også Tina Huge fortsætter i den lokale lederforenings bestyrelse efter genvalg. Alle valgt uden modkandidater. Susanne Strange Jensen fortsætter som lederrepræsentant i BUPL’s lokale fagforeningsbestyrelse og Martin Nielsen som medlem af den lokale lederbestyrelse. Ingen af dem var på valg. Ingen ønskede at opstille til suppleantposterne til den lokale lederbestyrelse.

11 ledere deltog i årsmødet.