Rådgivning til pædagogfaglige ledere

Hvis du er leder og medlem af BUPL er du helt automatisk også medlem af Lederforeningen i BUPL. Det betyder blandt andet, at du kan få rådgivning om både institutionsforhold, din løn og dine arbejdsvilkår og din rolle som leder.

Du kan altid få hjælp fra BUPL’s lederrådgivning, hvis du er pædagogfaglig leder og medlem af BUPL. Du kan få råd om alt fra lovgivning til håndtering af samarbejdsproblemer. Måske har du et problem, som du ikke kan tackle alene, måske har du blot brug for sparring på en aktuel ledelsesudfordring.

Få råd og vejledning inden for 4 områder

1. Institutionens formål og kerneopgave
Få svar på spørgsmål om fx dagtilbudslovens og folkeskolelovens bestemmelser.

2. Rollen som arbejdsgiverrepræsentant og ledelsesperson
Få information om love og aftaler på det ansættelsesretslige område eller hjælp til at komme videre i et aktuelt problem som fx konflikthåndtering. Du kan også få hjælp til at udforme eller implementere fx en personalepolitik.

3. Vilkårene som medarbejder og lønmodtager
Alt det, der vedrører dine egne forhold: Din løn, dine ansættelsesvilkår, organisatoriske placering eller kompetence. Vi hjælper også med spørgsmål om arbejdstilrettelæggelse, uddannelse eller rammerne for din ytringsfrihed.

4. Karriere og kompetenceudvikling
Har du behov for sparring i forhold til din karriere, jobsøgning, efteruddannelse, videreuddannelse og kompetenceudvikling, kan du få sparring fra en lederrådgiver.

Også souschefer og afdelingsledere kan få rådgivning i forbindelse med at de varetager lederopgaver.

Læs mere om karriererådgivning

Lokal rådgivning

Det er din lokale fagforening, som er ekspert i dine lokale forhold og dermed din primære kontakt. Alle fagforeninger har lederrådgivere eller et team specialister, der er dedikeret til at rådgive ledere.

Det er placeringen af dit arbejdssted, som afgør hvilken fagforening, du er tilknyttet.

Central lederrådgivning

Den centrale lederrådgivning hører hjemme på BUPL’s Forbundskontor. Ønsker du at tale med en rådgiver, der ikke er tæt på din institution og din hverdag, kan du kontakte den centrale lederrådgivning.

BUPL’s centrale lederrådgivning har tlf. 35 46 51 60.
Rådgivningen har åbent mandag og torsdag kl. 10 – 15.

Fortroligt

BUPL’s lederrådgivning er ligesom BUPL’s øvrige servicefunktioner og rådgivning forbeholdt medlemmer af BUPL. Derfor kan du ikke henvende dig til rådgivningen anonymt, men mellem dig og rådgiveren, hvad enten du henvender dig lokalt eller ringer til den centrale lederrådgivning, kan du aftale, at rådgivningen eller dele af den er fortrolig.

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.