Log ind

Medlemsindflydelse


BUPL giver dig og alle vores andre medlemmer mulighed for at engagere og involvere jer mere direkte i udviklingen af fagforeningen. Du kan engagere dig via medlemspanel, appgree og faglige politiske værksteder.


Dine muligheder for indflydelse


Del din mening med os. BUPL og PBU's fælles medlemspanel tager temperaturen på medlemmernes holdninger.

Som medlem af BUPL’s medlemspanel kan du få indflydelse og bidrage med din holdning i forskellige spørgsmål.

BUPL og Pædagogernes Pensionskasse (PBU) spørger medlemspanelet om emner lige fra leg til besparelser og andre aktuelle debatter fra det pædagogiske område.

Undersøgelserne fra medlemspanelet bruges til at sætte fokus på det pædagogiske arbejde – både internt i BUPL og PBU samt i medierne.

Tilmeld dig medlemspanelet
Vil du deltage i medlemspanelet har vi blot brug for dit CPR-nummer og din e-mail.
Det er en betingelse for at deltage, at du er medlem af BUPL.
Tilmeld dig medlemspanelet

Er du leder, kan du også tilmelde dig BUPL’s lederpanel.

Framelding
Du har altid mulighed for at framelde dig medlemspanelet ved at sende en mail til chf@bupl.dk.


BUPL har som den første fagforening i verden, taget værktøjet Appgree i brug.

Appgree-appen er et stærkt værktøj til dialog og medlemsindflydelse. Med Appgree kan du som BUPL-medlem nemt og hurtigt svare på spørgsmål, som vi stiller. Appen giver dig også mulighed for at vurdere andre medlemmers svar og lade dig inspirere af deres input. Du kan altså, hvis du tilmelder dig Appgree, få mulighed for at have direkte indflydelse på BUPL’s arbejde, når det gælder emner som normeringer, overenskomst, skolereform, arbejdsvilkår og meget mere.

Appgree kan bruges både på mobil, tablet og computer.

Se vores hjælpevideoer til, hvordan du kommer i gang og bruger Appgree:

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er Appgree?
Appgree er en app, der giver dig mulighed for engagement og direkte involvering i BUPL’s arbejde. Med Appgree kan vi stille spørgsmål og få svar fra BUPL-medlemmer via en enkel app, som også giver BUPL’s medlemmer mulighed for at vurdere hinandens svar og lade sig inspirere af hinanden. Teknologien bag Appgree sørger nemlig for, at alle idéer deles på lige vilkår, og du får både mulighed for at bidrage med nye idéer og for at vurdere idéer fra andre medlemmer af BUPL.
Appgree kan bruges på både mobil, tablet og computer.

Hvad handler spørgsmålene om?
Spørgsmålene tager udgangspunkt i aktuelle politiske dagsordener og temaer, der optager BUPL’s medlemmer. De kan for eksempel handle om overenskomst, arbejdsvilkår, pædagogik og kommunalvalg.

Hvor ofte kommer der spørgsmål?
Som udgangspunkt sender vi spørgsmål ud cirka én gang om måneden.

Hvad bruger BUPL besvarelserne til?
De svar og input, som BUPL modtager, indgår i det daglige fagpolitiske arbejde for eksempel i forbindelse med OK18 eller kommunalvalget i 2017.
Det betyder, at du som medlem kan få direkte indflydelse, når du bruger Appgree.

Hvem kan bruge Appgree?
Alle medlemmer af BUPL.

Hvordan installerer jeg Appgree?
Vi anbefaler, at du bruger Appgree fra en telefon eller tablet, og at du følger vejledningen i den velkomstmail, du har fået fra BUPL. Hvis du ikke kan finde velkomstmailen, kan du finde Appgree 4 Biz der, hvor du downloader apps.
Download appen og angiv teamnavnet ’BUPL’.

Når Appgree beder dig om et password, skal du bare trykke på Request Access og skrive din mailadresse, så modtager du en mail med et direkte link til Appgree.
Du kan også bruge en computer og gå til Appgree via linket herunder. Her kan du også trykke på Request Access, hvis du ikke har et kodeord.
Appgree 4 Biz

Jeg har slettet e-mailen med adgangslinket. Hvordan får jeg adgang?
Hvis du er kommet til at slette mailen med adgangslinket, kan du blot hente app’en Appgree 4 Biz. Download appen og angiv teamnavnet ’BUPL’.
Når Appgree beder dig om et password, skal du bare trykke på Request Access og skrive din mailadresse, så får du en mail med et direkte link til Appgree.
Du kan også bruge en computer og gå til Appgree via linket herunder. Her kan du også trykke på Request Access, hvis du ikke har et kodeord.
Appgree 4 Biz

Hvorfor har jeg ikke modtaget en invitation til Appgree på e-mail?
Hvis du ikke har modtaget en invitation til Appgree på din mail, er det måske fordi, vi ikke har de rigtige kontaktoplysninger om dig. Skriv til os på appgreeibupl@bupl.dk, hvis du ikke har modtaget en invitation.

Hvordan fungerer fotobesvarelser i Appgree?
Fotobesvarelser er en af de spændende muligheder i Appgree. På de spørgsmål, hvor muligheden for fotobesvarelse er aktiveret, vil du se et lille kameraikon nedenfor den tekstboks, hvor du normalt skriver dine svar. Du skal klikke på kameraikonet for at tilføje et billede. På spørgsmål, der kun kan besvares med billeder, skal du klikke på den store ’Upload photo’-knap på android, mens iPhones og iPads automatisk vil give dig mulighed for at vælge dit kamera eller dit galleri.

Jeg vil ikke modtage information om Appgree. Hvordan gør jeg?
Send en mail til appgreeibupl@bupl.dk

Appgree starter ikke, når jeg trykker på linket i velkomstmailen!
Den mest almindelige grund til dette er, at du har en iPhone eller iPad, og at denne er i ’Privat tilstand’. Det er som udgangspunkt fint nok, men Appgree har brug for at vide, hvem du er – derfor virker det ikke, hvis du er i privat tilstand.

Når du har startet internettet, kan du slå privat tilstand til og fra i nederste venstre hjørne. 
Se Apples egen beskrivelse

Hvordan virker Appgree?
I praksis er Appgree en smart sorteringsmekanisme, der sørger for at præsentere dig for idéer efter demokratiske principper. Det betyder, at de idéer, der ender som de mest populære, har været forbi så mange deltagere som muligt.

Kunne du ikke finde et svar på dit spørgsmål?
Skriv dit spørgsmål til appgreeibupl@bupl.dk


I BUPL vil vi gerne give dig og alle vores andre medlemmer mulighed for at engagere og involvere sig mere direkte i udviklingen af BUPL’s strategi og politik – for din stemme er vigtig for BUPL. Derfor afholder vi en række faglige politiske værksteder.

På BUPL’s faglige og politiske værksteder skaber vi en form for udviklingslaboratorium, hvor du som medlem får mulighed for at debattere forskellige temaer og bidrage med dine konkrete input til, hvordan BUPL’s faglige og politiske arbejde kan udvikle sig. Det kunne for eksempel være i forbindelse med politikudvikling eller udviklingen af en professionsstrategi.

Værkstederne finder sted i hele landet og tager afsæt i aktuelle temaer inden for pædagogprofessionen. Deltag blandt andet i værksteder på etik-, daginstitutions- og uddannelsesområdet.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage udover interesse for at diskutere det pædagogiske arbejde.

Tilmeld dig og deltag i debatten

Hold øje med arrangements-kalenderen og tilmeld dig de forskellige værksteder. Der bliver løbende tilføjet nye værksteder.

Se aktuelle faglige og politiske værksteder

Videoer fra nogle af værkstederne

Værksted om skole og fritid
Er der udfordringer, når en pædagog i sit daglige arbejde skal skifte imellem skolen og fritidsinstitutionen – og hvad kan vi gøre for at løse udfordringer? Det var der mange bud på i værkstedet om skole og fritid.

Værksted om uddannelse
Christina og 100 andre pædagoger diskuterede uddannelse og efteruddannelse på et af BUPL’s faglige politiske værksteder, se hvad de kom frem til.

Værksted om arbejdsmarkedspolitik
Odense Kongrescenter dannede rammen om 75 pædagogers deltagelse i faglige politiske værksteder om det gode arbejdsliv. Dagens mange diskussioner og input skal danne udgangspunkt for en kommende arbejdsmarkedspolitik.


Din indsats gør en forskel


16.000 medlemmer deltog i BUPL’s vilkårsundersøgelse 2018. Det gav genlyd i mediebilledet – og fik blandt andet konkret betydning for finanslovsforslaget for 2019.