Få medlemsindflydelse med Appgree

I BUPL vil vi gerne møde dig som medlem der, hvor du er, så vi kan blive den bedst mulige fagforening for dig. Derfor tager vi nu, som den første fagforening i verden, værktøjet Appgree i brug.

Appgree-appen er et stærkt værktøj til dialog og medlemsindflydelse. Med Appgree kan du som BUPL-medlem nemt og hurtigt svare på spørgsmål, som vi stiller. Appen giver dig også mulighed for at vurdere andre medlemmers svar og lade dig inspirere af deres input. Du kan altså, hvis du tilmelder dig Appgree, få mulighed for at have direkte indflydelse på BUPL’s arbejde, når det gælder emner som normeringer, OK18-indsatsen, skolereform, arbejdsvilkår og meget mere.

Appgree kan bruges både på mobil, tablet og computer.

Sådan kommer du i gang
Er du medlem af BUPL, har du modtaget en invitation til Appgree på e-mail. Har du ikke modtaget den, er det måske fordi, vi ikke har de rigtige kontaktoplysninger om dig. Ret medlemsoplysninger

Er du kommet til at slette mailen med adgangslinket, kan du blot hente app’en Appgree 4 Biz, trykke på knappen Request Access og indtaste din mailadresse. Så modtager du et nyt adgangslink.

Se vores hjælpevideoer til, hvordan du kommer i gang og bruger Appgree.Ofte stillede spørgsmål:


Hvad er Appgree?
Appgree er en app, der giver dig mulighed for engagement og direkte involvering i BUPL's arbejde. Med Appgree kan vi stille spørgsmål og få svar fra BUPL-medlemmer via en enkel app, som også giver BUPL’s medlemmer mulighed for at vurdere hinandens svar og lade sig inspirere af hinanden. Teknologien bag Appgree sørger nemlig for, at alle idéer deles på lige vilkår, og du får både mulighed for at bidrage med nye idéer og for at vurdere idéer fra andre medlemmer af BUPL.
Appgree kan bruges på både mobil, tablet og computer.


Hvad handler spørgsmålene om?
Spørgsmålene tager udgangspunkt i aktuelle politiske dagsordener og temaer, der optager BUPL’s medlemmer. De kan for eksempel handle om overenskomst, arbejdsvilkår, pædagogik og kommunalvalg.


Hvor ofte kommer der spørgsmål?
Som udgangspunkt sender vi spørgsmål ud cirka én gang om måneden.


Hvad bruger BUPL besvarelserne til? 
De svar og input, som BUPL modtager, indgår i det daglige fagpolitiske arbejde for eksempel i forbindelse med OK18 eller kommunalvalget i 2017.
Det betyder, at du som medlem kan få direkte indflydelse, når du bruger Appgree.


Hvem kan bruge Appgree?
Alle medlemmer af BUPL.


Hvordan installerer jeg Appgree?
Vi anbefaler, at du bruger Appgree fra en telefon eller tablet, og at du følger vejledningen i den velkomstmail, du har fået fra BUPL. Hvis du ikke kan finde velkomstmailen, kan du finde Appgree 4 Biz der, hvor du downloader apps.

Download appen og angiv teamnavnet ’BUPL’. 

Når Appgree beder dig om et password, skal du bare trykke på Request Access og skrive din mailadresse, så modtager du en mail med et direkte link til Appgree.
Du kan også bruge en computer og gå til Appgree via linket herunder. Her kan du også trykke på Request Access, hvis du ikke har et kodeord.
Appgree 4 Biz


Jeg har slettet e-mailen med adgangslinket. Hvordan får jeg adgang?
Hvis du er kommet til at slette mailen med adgangslinket, kan du blot hente app’en Appgree 4 Biz. Download appen og angiv teamnavnet ’BUPL’. 
Når Appgree beder dig om et password, skal du bare trykke på Request Access og skrive din mailadresse, så får du en mail med et direkte link til Appgree.

Du kan også bruge en computer og gå til Appgree via linket herunder. Her kan du også trykke på Request Access, hvis du ikke har et kodeord.
Appgree 4 Biz


Hvorfor har jeg ikke modtaget en invitation til Appgree på e-mail?
Hvis du ikke har modtaget en invitation til Appgree på din mail, er det måske fordi, vi ikke har de rigtige kontaktoplysninger om dig. Dem kan du rette her:
Ny e-mail til Appgree 


Jeg vil ikke modtage information om Appgree. Hvordan gør jeg?
Afmeld information fra Appgree 


Appgree starter ikke, når jeg trykker på linket i velkomstmailen!
Den mest almindelige grund til dette er, at du har en iPhone eller iPad, og at denne er i ’Privat tilstand’. Det er som udgangspunkt fint nok, men Appgree har brug for at vide, hvem du er – derfor virker det ikke, hvis du er i privat tilstand.

Når du har startet internettet, kan du slå privat tilstand til og fra i nederste venstre hjørne. Se Apples egen beskrivelse her.


Hvordan virker Appgree?
I praksis er Appgree en smart sorteringsmekanisme, der sørger for at præsentere dig for idéer efter demokratiske principper. Det betyder, at de idéer, der ender som de mest populære, har været forbi så mange deltagere som muligt.


Kunne du ikke finde et svar på dit spørgsmål?
Skriv dit spørgsmål til Appgree her, så hjælper vi dig.

| Senest opdateret 10-08-2017 |
Meld dig ind i BUPL

BRUG FOR
HJÆLP?

Ring til os på 35 46 52 10

DEL
SIDEN