Silkeborg: Tak for løntjek

Stor tak til alle jer, som deltog i løntjekket, til tillidsrepræsentanterne, som arrangerede besøgene, og til lederne, som tog godt imod os.
Løntjeksagent
Pædagoger i Silkeborg Kommune har fået tjekket deres lønsedler for fejl

Løntjeksbesøg på de fleste pædagogiske arbejdspladser i Silkeborg Kommune

Stort set alle pædagoger i dagtilbud og skoler i Silkeborg Kommune haft besøg af en lønkonsulent fra BUPL Østjylland samt fællestillidsrepræsentanten. Det skete i efteråret 2022 og foråret 2023. Vi fik hilst på og tjekket mange pædagoger/medlemmers løn.

Stor tak til alle, som deltog i løntjekket, til tillidsrepræsentanterne, som arrangerede besøgene, og til lederne, som tog godt imod repræsentanter for BUPL Østjylland.

Godt styr på, men også generelle udfordringer 

Med løntjekket kan vi konstatere, at der generelt er godt styr på lønnen i Silkeborg Kommune. De fejl, som vi har fundet, følger vi og/eller tillidsrepræsentanten op på.

Udfordringer i lønsedlerne af mere generel karakter har BUPL Østjylland drøftet med Silkeborg Kommunes Løn-og Personaleafdeling samt dagtilbuds- og skoleforvaltningerne.

Vi har påpeget, at lønsedlerne generelt er svære at gennemskue og derfor foreslået forskellige forbedringer. Forvaltningen er ved at følge op på det. Vi følger med spænding, hvor langt de når. 

Vi har også foreslået en procedureaftale for, hvordan vi indplacerer nyansatte pædagogers løn. Her er vi endnu ikke blevet enige med forvaltningen. 

Du kan stadig få løntjek

Hvis du som pædagog i Silkeborg Kommune gik glip af BUPL Østjyllands løntjek i efteråret 2022/foråret 2023, kan du stadig få tjekket din løn.

 Læs her, hvordan du nemt kan få tjekket din lønseddel

Her kan du prøve BUPL's lønberegner

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.