Jobsøgende pædagog om BUPL’s første jobmesse: "Fantastisk nytænkning”  

Ledere, jobsøgende pædagoger og dimittender var alle enige om, at den første jobmesse i BUPL’s historie var en stor succes. Tiltaget har været længe undervejs og er et af BUPL’s forsøg på at afhjælpe den store pædagogmangel.
Jobmesse i Århus
Jobmessen blev afholdt på Comwell Hotels i Aarhus.

Stribede bolsjer, chokoladeæg, Coca-Cola og mandariner var nogle af de søde sager, som repræsentanter fra forskellige østjyske institutioner havde dekoreret deres stande med. Formålet var klart: at tiltrække så mange spændende kandidater til deres institution som muligt.

På jobmessen blev rollerne byttet rundt. Her var det de jobsøgende, der stillede spørgsmålene og ledere havde medbragt kreative plancher om både legeplads og stuer for at fremhæve netop deres institution.

Stor tilfredshed blandt deltagerne

Både dimittender og jobsøgende roterede rundt mellem standene for at lytte til, hvad institutionerne kunne tilbyde af arbejdsforhold og stillinger.

"Hold da op! Det er en fantastisk nytænkning af hele jobsøgningen," siger pædagog Lene Anna K. Nielsen, der havde taget vejen fra Hadsten til Hotel Comwell i Aarhus midtby.

"Vi har mødt spændende kandidater og udvekslet mange kontaktoplysninger. Det har været en stor succes, og vi er glade for, at vi deltog,” fortæller Flemming Rasmussen, områdeleder i Hadsten byområdet og fortsætter: "Det er en god mulighed for at skabe opmærksomhed om de pædagogiske arbejdspladser i Favrskov Kommune.”

Takket være de fremmødte jobsøgere, dimittender og ledere ser BUPL tilbage på dagen med stor tilfredshed og overvejer at afholde et lignende arrangement i det nye år.

Jobmessen blev afholdt i samarbejdet mellem BUPL Østjylland, BUPL Århus og BUPL-A

 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.