Politikerne fastholder forslaget om fælles ledelse  

BUDGET 2023: Budgetprocessen i Vesthimmerlands Kommune er nu godt i gang, og indtil videre ser det desværre ikke ud til, at man politisk har fjernet det helt vanvittige forslag omkring fælles ledelse.
Budgetarbejdet i Thisted Kommune

Vi har holdt møde med det politiske udvalg, hvor vi tydeligt har gjort opmærksom på, hvilke udfordringer vi ser ved forslaget. Det var et godt dialogmøde, og vi har oplevelsen af, at udvalget lytter til vores bekymringer for fortsat at kunne opretholde den høje kvalitet i kommunens dagtilbud, LBO’er og SFO’er.

Efterfølgende har vi kunnet se, at Socialdemokratiet har meldt ud i Nordjyske, at de ikke kan støtte forslaget, så nu kan vi jo håbe på, at andre partier følger dem trop.

Derudover ligger der mange høringssvar omkring forslaget – og de er bestemt heller ikke positive – så vi krydser fingrer for, at forslagene bliver fejet helt af bordet.

Vi vil gerne bevare presset på det politiske bagland i Vesthimmerlands Kommune, og derfor vil vi gerne kraftigt opfordre jer alle til at møde op den 15. september 2022 kl. 14.30, hvor budgettet 1. behandles i byrådet kl. 16, så vi sammen kan møde politikerne og vise dem, at vi mener det, når vi siger, at de forslag ikke har gang på jorden. Vi vil gerne, at I der har tid, tager jeres BUPL t-shirts på, og så sørger vi for at have nogle med, som I øvrige kan iklæde jer.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, så er du velkommen til at kontakte mig på aub@bupl.dk eller mobil 6155 6173.

Bedste hilsner

Anna Ullits Østergaard

Faglig sekretær, BUPL Nordjylland

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.