Stillingsannoncer på nettet


Søg job indenfor pædagogfaget med BUPLJOB.


Opdateret d. 04. juni 2019

BUPLJOB er en jobsøgemaskine, der indeholder ledige stillinger opslået på danske hjemmesider. Du kan søge både inden for stillingsbetegnelse og arbejdsstedets placering.

Søg i BUPLJOB

 

Spørgsmål og svar om søgning i BUPLJOB:

 

Ja og nej. Du kan ikke ved hjælp af en almindelig søgning sortere ældre jobopslag fra. Men du kan oprette en jobagent, som en gang i døgnet, hver anden dag eller en gang om ugen søger i systemet ud fra dine valgte kriterier. Agenten vil så sende dig en e-mail, hvis der findes jobopslag, som indeholder dine valgte kriterier. Dermed får du kun de nyeste stillingsopslag – og tilmed i en e-mail med links direkte til annoncerne.


Søgeresultaterne indeholder mindst et af dine angivne kriterier. Listen over søgeresultater er sorteret således, at de annoncer, som præcist indeholder samtlige af dine søgekriterier, bliver placeret øverst på resultatlisten. Jo længere ned ad listen du kigger, jo færre kriterier bliver opfyldt.


BUPLJOB indeholder jobannoncer fra mange forskellige kilder, fx Børn&Unge, Socialpædagogen, Jobcentrenes Jobnet m.fl. En række annoncører vælger at opslå den samme ledige stilling flere steder samtidigt, for at forøge deres muligheder for at få stillingen besat. Derfor kan du opleve, at den samme annonce indgår flere gange i dit søgeresultat, men fra forskellige kilder.


BUPLJOB søger på ledige jobs op til 30 kilometer væk fra dit indtastede geografiske kriterium. Ønsker du kun ledige jobs fra fx Fredericia, kan du i stedet skrive: +Fredericia. I øvrigt findes der fx vejnavne (bl.a. i København) som; Randersgade og Fredericiagade. Annoncer, som indeholder sådanne gadenavne, vil også være en del af et søgeresultat med kriteriet ‘Randers’ eller ‘Fredericia’.


Søgeresultatet er sorteret, så de annoncer, som matcher din søgning bliver placeret øverst på resultatlisten. De efterfølges af annoncer, som i nogen grad afviger fra dine kriterier.


BUPLJOB er et samarbejde mellem BUPL og en række LO-forbund. Derfor indeholder søgemaskinen også andre erhverv end daginstitutionsområdet.

Det er derfor vigtigt, at du opsætter præcise kriterier for din jobsøgning. Der vil altså være stor forskel på enten at søge på ‘souschef Århus’ eller på ‘souschef børnehave Århus’.