For ledere af ledere


Som leder af leder og medlem af Lederforeningen i BUPL har du mulighed for at benytte dig af tiltag, som er for dig der er områdeleder, klyngeleder, distriktsleder mm.


Opdateret d. 15. april 2020

Du kan for eksempel få rådgivning og sparring og du kan deltage i netværk særligt for ledere af ledere, hvor du kan få faglige input og videndele med kollegaer. Du modtager også et nyhedsbrev ca. hver anden måned, kun for ledere af ledere.

Hvis du har spørgsmål, du gerne vil drøfte, eller hvis du i øvrigt har forslag til tiltag, kan du kontakte:

Teamleder Luisa Gorgone
Mail: lgo@bupl.dk
Telefon: 35 46 52 69


Nyheder, artikler og inspiration

Find viden og inspiration, som er særligt relevant for dig, der er leder af ledere


 

Som leder af ledere har du mulighed for at få en fortrolig samtale om faglige og ledelsesmæssige overvejelser og de specielle vilkår, der gør sig gældende for dit arbejdsområde.

Du kan kontakte lederkonsulent Inge Schoug Larsen, der arbejder i Ledersekretariatet på BUPL’s Forbundskontor på tlf. 61 96 41 61 og mail isl@bupl.dk. Inge Schoug Larsen har til hovedopgave at varetage netop ledere af lederes behov og interesser.

Som leder af ledere har du naturligvis også altid mulighed for at ringe til den centrale lederrådgivning eller til din lokale fagforening, hvis du har brug for rådgivning eller sparring.

Læs mere om BUPL’s lederrådgivning