Rådgivning af pædagogfaglige ledere


Du kan altid få hjælp fra BUPL’s lederrådgivning, hvis du er pædagogfaglig leder og medlem af BUPL. Du kan få råd om alt fra lovgivning til håndtering af samarbejdsproblemer. Måske har du et problem, som du ikke kan tackle alene, måske har du blot brug for sparring på en aktuel ledelsesudfordring. Hvis du er leder og medlem af BUPL er du helt automatisk også medlem af BUPL’s lederforening. Det betyder blandt andet, at du kan få rådgivning om både institutionsforhold, din løn og dine arbejdsvilkår og din rolle som leder.


Opdateret d. 09. januar 2018
Få råd og vejledning inden for 4 områder

1. Institutionens formål og kerneopgave
Få svar på spørgsmål om fx dagtilbudslovens og folkeskolelovens bestemmelser.

2. Rollen som arbejdsgiverrepræsentant og ledelsesperson
Få information om love og aftaler på det ansættelsesretslige område eller hjælp til at komme videre i et aktuelt problem som fx konflikthåndtering. Du kan også få hjælp til at udforme eller implementere fx en personalepolitik.

3. Vilkårene som medarbejder og lønmodtager
Alt det, der vedrører dine egne forhold: Din løn, dine ansættelsesvilkår, organisatoriske placering eller kompetence. Vi hjælper også med spørgsmål om arbejdstilrettelæggelse, uddannelse eller rammerne for din ytringsfrihed.

4. Karriere og kompetenceudvikling
Har du behov for sparring i forhold til din karriere, jobsøgning, efteruddannelse, videreuddannelse og kompetenceudvikling, kan du få sparring fra en lederrådgiver.

Også souschefer og afdelingsledere kan få rådgivning i forbindelse med at de varetager lederopgaver.

Lokal rådgivning

Det er din lokale fagforening, som er ekspert i dine lokale forhold og dermed din primære kontakt. Alle fagforeninger har lederrådgivere eller et team specialister, der er dedikeret til at rådgive ledere.

Det er placeringen af dit arbejdssted, som afgør hvilken fagforening, du er tilknyttet.

Find din lokale fagforening