Formål og organisering

BUPL's organisation er kendetegnet ved en række styrende politiske fora, samt organisationer for pædagogstuderende og pensionister. Derudover har BUPL et klagenævn. 

På disse sider kan du læse mere om de enkelte fora og organisationer, og om deres aktiviteter og medlemmer. Klik på diagrammet på den del af organisationen, du vil læse mere om.

Klik på diagrammet og kom videre til den valgte del af organisationen Forretningsudvalget Rejsesekretærer Formand for Lederforeningen Kongres Hovedbestyrelsen BUPL Nordjylland BUPL MidtVestjylland BUPL Århus BUPL Østjylland BUPL Sydjylland BUPL Fyn BUPL Hovedstaden BUPL Nordsjælland BUPL Storkøbenhavn BUPL Bornholm BUPL Midtsjælland BUPL Sydøst Lederforening

Få indflydelse på BUPL
BUPL er en medlemsorganisation, og som medlem er der flere måde at opnå indflydelse på.

BUPL er et demokratisk fællesskab, der udtrykker vores medlemmers samlede vilje og aktivitet. Dem, der bestemmer i BUPL, er medlemmerne. Du bestemmer som medlem, f.eks. på generalforsamlingen, via bestyrelsen og gennem tillidsrepræsentanterne, hvad vi skal kæmpe for. Vi lytter til dig som medlem, fordi vi er til for netop dig.

| Senest opdateret 13-01-2017 |