Viden og værktøjer om pension


Pensionskassen PBU afholder seniorseminarer om alder og pension. På seminarerne fortæller specialister om emner, der sætter tankerne og planerne for seniortilværelsen i gang - så det bliver lettere at håndtere den økonomiske planlægning og den mentale forberedelse.

Fra 1. januar 2014 får alle medlemmer af PBU den samme pensionsordning – Pensionspakken. Pensionspakken er en mere enkel pensionsordning, som samtidig er nemmere at administrere. Det betyder derfor billigere administration og dermed flere penge til pension. PBU har sendt brev til dig, hvis du bliver berørt af ændringen. Du har også mulighed for at deltage i informationsmøder, som afholdes i løbet af efteråret rundt omkring i landet. Læs mere om, hvad det eventuelt betyder det for dig – og tilmed dig informationsmøderne på PBU´s hjemmeside.

På pensionsinfo.dk kan du få et samlet overblik over dine pensioner. Her kan du for eksempel se hvor meget, du får udbetalt, hvis du går på pension eller mister arbejdsevnen. Du kan også se, hvilke arbejdsgivere, der har indbetalt dine pensionsbidrag, og hvornår bidragene er blevet indbetalt.
| Senest opdateret 09-12-2013 |