Tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter på private overenskomster

Læs om TR-opgaver på det private område.

Opgaven som TR
At være tillidsrepræsentant kan til tider være en kompleks opgave. Du befinder dig i spændingsfeltet mellem ledelsens og medarbejdernes interesser, og det stiller nogle krav til dig.

Men heldigvis er du ikke alene om opgaverne eller det ansvar, der følger med, når du er villig til at være dine kollegers og BUPL's repræsentant.

Du vil altid kunne få rådgivning og sparring hos dine kontaktpersoner i din lokale BUPL fagforening, ligesom du får tilbud om kurser og temadage. På den måde lærer du også andre TR'er at kende, og I vil kunne hjælpe hinanden.

Opgaven som AMR
Opgaverne som AMR på en privat skole eller i en privat børnehave følger af lovgivningen på området - og har derfor ikke noget at gøre med hvilken overenskomst, arbejdspladsen er omfattet af.

Vær opmærksom på at meget af materialet henvender sig til repræsentanter valgt i kommunale skoler eller institutioner, så noget af teksten, skal du selv "oversætte" for at det giver mening for dig på en privat arbejdsplads. Giver det dig anledning til spørgsmål, kommentarer eller tvivl om opgaven på en privat arbejdsplads, så skal du naturligvis ikke tøve med at henvende dig til BUPL.


| Senest opdateret 23-10-2017 |