Ny formand med sans for detaljen

03/16/2017

Eva Munck blev på Lederforenings Landsmøde valgt som ny formand for Lederforeningen og blev modtaget med stående klapsalver.

Eva Munck, nyvalgt formand for Lederforeningen, glæder sig til at tage fat på arbejdsopgaverne efter et landsmøde, hvor hun satte sit kraftige aftryk på det kommende arbejdsprogram.

Af Mikkel Prytz / Foto: Hung Tien Vu

Lederforeningens Landsmøde 2017 sluttede torsdag den 16. marts med valget af Eva Munck til ny formand.

Det var en lettet og glad Eva Munck, der efter valget kunne takke de delegerede for de afgivne stemmer og også modkandidaten Søren Toft Jepsen for en god valgkamp.

»Jeg synes jo, jeg har en bred erfaring at tilbyde medlemmerne, men det er aldrig til at vide, om det falder i tråd med medlemmernes ønsker,« sagde Eva Munck kort efter valget.

Vigtige diskussioner
Eva Munck havde dagen igennem flere gange deltaget i diskussionerne ved landsmødet, både når det gjaldt den afgående formands beretning og vedtagelsen af de 25 ændringsforslag til arbejdsprogrammet, som de delegerede stemte om inden formandsvalget.

»Det er nogle diskussioner, jeg nyder at deltage i. De handler om små detaljer, men de kan være nok så vigtige, og jeg kunne ikke lade være med at blande mig. For det var jo det her program, jeg skulle arbejde for, hvis jeg blev valgt som formand,« tilføjede Eva Munck.

Lokale besøg
Eva Munck har siden 2014 været næstformand i Lederforeningen, hvor en af hendes mærkesager har været at styrke ledelserne på lokalt niveau.

Som formand vil en af hendes første prioriteter da også være at besøge de lokale fagforeninger for at høre, hvordan de arbejder for at servicere lederne.

»Og så ligger der et vigtigt arbejde for mig frem mod dagtilbudsreformen, som bliver præsenteret senere på året,« siger Eva Munck, der også allerede har fokus på kommunalvalget i november.

Kulmination på fagligt arbejde
49-årige Eva Munck blev uddannet pædagog i 1994 fra Ballerup Seminarium og har i sin karriere haft adskillige ansættelser i lederstillinger. I 2007 gjorde hun sit indtog i det faglige arbejde, da hun blev ledertillidsrepræsentant i Ballerup. Sidenhen har hun fortsat det faglige arbejde i BUPL.

»Valget til formand er kulminationen på mit faglige arbejde indtil videre. Jeg ser nu frem til at kunne fokusere helt på dette arbejde,« siger Eva Munck.

Med valget af den nye formand for BUPL’s lederforening blev landsmødet samtidig et farvel til den siddende formand, Sanne Lorentzen, der havde valgt ikke at genopstille. Eva Munck overtager formelt formandsposten 1. april.

Læs også artiklen 'Eva Munck ny formand for Lederforeningen'

| Senest opdateret 16-03-2017 |