Torsdagscafé: Børn og bevægelse

Kom til torsdagscafé sammen med dine kollegaer og hør Lotte Nørgaard Marquard, lektor på UCC, sætte fokus på sammenhængen mellem krop, bevægelse, trivsel og læring hos børn. Og ikke mindst, hvordan vi omsætter den viden til praksis.   


Torsdag den 28. september kl. 18.00-20.00
(sandwich fra klokken 17)
i BUPL Storkøbenhavn, Lindevænget 19, 2750 Ballerup


Lotte Nørgaard Marquard vil i sit oplæg trække på den seneste forskning, sætte praksiseksempler på, initiere vidensdeling og konkretisere teorien med et par enkle øvelser. 

Oplægsholder
Lektor Lotte Nørgaard Marquard er cand. scient i idræt, lektor ved UCC i bevægelse, har undervist 16 år på pædagoguddannelsen, primært indenfor bevægelse, krop, sundhed, og så er hun optaget af sammenhængen mellem krop, bevægelse, trivsel og læring, herunder social inklusion og respekten for fællesskaber. Lotte Nørgaard Marquard har tidligere arbejdet som projektleder på "Idræt for sindslidende" (DAI, DIF) og været landstræner inden for goalball (boldspil for blinde). Derudover har hun bidraget til at udvikle Hjerteforeningens koncept Rumlerikkerne (børn, kost og bevægelse) og medforfatter til bogserien "Det er sjovt at være sund" 1-6. Endelig har Lotte Nørgaard Marquard  undervist på BUPL's efteruddannelse af pædagoger ift. Understøttende undervisning.

Sted
BUPL Storkøbenhavn, Lindevænget 19, 2750 Ballerup (tæt ved Ballerup Station)

Hvem kan deltage
Arrangementet er åbent for alle medlemmer af BUPL Storkøbenhavn og studerende, der er medlem af PLS.

Pris 
Det er gratis at deltage.

Forplejning 
Sandwich kl. 17.00-18.00.

Tilmelding 
Frist for tilmelding den 27. september 2017 kl. 12.00.

Tilmeldingsknap

Hvis I er mange, der vil tilmelde sig på en gang, så gør det her.| Senest opdateret 28-02-2017 |