Ledercafe: Konkurrencestatens pædagogik

Kom og hør Brian Degn Mårtensson, forfatter til en lang række bøger om pædagogik, filosofi og undervisning, give et kritisk blik på dehumaniseringen af barndommen.


Tid: Torsdag d. 21. september kl. 14.30-16.30
Sted: BUPL Storkøbenhavn, Lindevænget 19, 2750 Ballerup  


Brian Degn Mårtenssons oplæg tager udgangspunkt i, hvad pædagogik i grunden er. Derfra vil Brian Degn Mårtensson mere praktisk se på, hvad vi i de senere år har gjort ved vores pædagogiske institutioner og professioner. Følgende spørgsmål vil blive rejst: Hvad er et menneske? Hvad vil det sige at blive til nogen, ikke blot noget? Hvad vil det sige at finde sammen – altså etablere samfund? Hvordan bør vi tage ansvar for kommende generationer? Hvor bør vi tænke os ekstra godt om i lyset af den aktuelle udvikling? Oplægget efterfølges af fælles debat og gensidig inspiration.


Oplægsholder
Brian Degn Mårtensson er forfatter til en lang række bøger om pædagogik, filosofi og undervisning, bla. de meget roste titler Konkurrencestatens pædagogik og Videnskab og pædagogik.  Han har praksiserfaring fra både social- og fritidspædagogikken, og er desuden kandidatuddannet fra Aarhus Universitet, hvor han aktuelt er i gang med et forskningsprojekt om forholdet mellem fornuft og følelse i N.F.S. Grundtvigs filosofi. Læs mere på www.briandegnmaartensson.dk.

Deltagere
Ledere i BUPL Storkøbenhavn og BUPL Nordsjælland

Pris
Arrangementet er gratis

Forplejning
Der serveres te/kaffe og lidt sødt og sundt

Tilmeld dig senest 19. september 2017

Tilmeldingsknap


| Senest opdateret 01-06-2017 |