Kommunikation og konflikthåndtering

Rune Strøm vil denne aften holde et energifyldt og humoristisk foredrag om kommunikation og konflikthåndtering. Rune vil gennem et tydeligt billedsprog præsentere redskaber til at fremme en positiv og effektiv tilgang til kommunikation og konflikthåndtering i pædagogisk praksis.


Praktiske oplysninger


Tid: 

Tirsdag den 24. oktober 2017 kl. 19:00-20:30

Sted:

Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, Sports Allé 6, 7480 Vildbjerg

Målgruppe:

Alle medlemmer af BUPL MidtVestjylland. 

Tilmelding:

Senest tirsdag den 10. oktober 2017

Forplejning:  Der serveres kaffe/the med sødt. 

Tilmeld dig her


Om arrangementet

Med masser af humor vil Rune lede os igennem de centrale mekanismer i og mellem mennesker, der kan skabe tillid, forståelse og udvikling eller modarbejde det. Han vil vise betydningen af at være en del af et anerkendende fællesskab og mulige risici ved ikke at være det. Rune vil ikke være bleg for at udstille egne fejl og mangler i bestræbelsen på at skabe forståelse for kommunikationens komplekse og vigtige væsen. 

Rune vil bl.a. dykke ned i følgende spørgsmål: 
  • Hvordan kan vi som pædagoger tage ansvar for den tillidsfyldte og udviklende relation overfor børn og unge (samt deres forældre, vores kolleger med flere)? 
  • Hvad skal vi som fagpersoner være bevidste om for at kunne håndtere svære samtaler? 
  • Hvordan kan vi hjælpe børn og unge til at anskue uenighed som potentiale for læring og udvikling frem for risiko for konflikt? 

Han vil formidle veldokumenteret teori, så det bliver relevant i den daglige pædagogiske praksis og derved gøre det komplekse arbejde med kommunikation og konflikthåndtering jordnært og simpelt. 

Foredragsholder

Rune Strøm er uddannet pædagog, AKT-vejleder, master i mediation (konfliktmægling) og coach. Rune er blandt andet kendt fra Danskernes Akademi på DR2, hvor han deltog som ekspert og foredragsholder, da programmet stillede skarpt på børn og unges indlæring og trivsel. Herudover har han skrevet bogen: ”Tal dog pænt for helvede… Om kommunikation og konflikthåndtering med børn og unge”. 


| Senest opdateret 13-09-2017 |