Konference i Aarhus og Østjylland: Trivsel mellem arbejdsliv, børneliv og pædagogik

På denne konference er der fokus på  at børns og voksnes trivsel fletter sig sammen i hverdagen i daginstitutionen. Netop det kan give anledning til pædagogiske refleksioner og et andet indhold til begrebet trivsel.


Onsdag den 29. november kl. 9.30-14.30

på Centralværkstedet, Værkmestergade 7-9, 8000 Aarhus C


Program
9.30 – 10.00 Morgenmad
10.00 – 12.00 Trivsel – mellem arbejdsliv, børneliv og pædagogik. Oplæg v. Unni Lind
12.00 – 13.00 frokost
13.00 – 14.30 Trivsel – mellem arbejdsliv, børneliv og pædagogik (fortsat). Oplæg v. Mia Husted.

11-29Unni

2017_11-29MiaHustedOplæg om Trivsel – mellem arbejdsliv, børneliv og pædagogik ved Unni Lind (tv.) og Mia Husted. Daginstitutionen er en arbejdsplads, og arena for børnelivet. Når man taler om trivsel er der flere diskurser, der abonnerer på begrebet, og ydermere forholder man sig ofte til det som adskilte fænomener, det vil sige i forhold til enten børnene eller de voksne. Det kan i nogle sammenhænge give god mening, for det er vigtigt at undersøge børnenes trivsel i daginstitutionen og derpå arbejde med dette. Ligesom det er vigtigt at have øje for arbejdsmiljøet og trivselsfaktorer i arbejdslivet. Imidlertid fletter børn og voksnes trivsel sig sammen i hverdagen i daginstitutionen, og netop dette kan give anledning til pædagogiske refleksioner og en anderledes indholdsudfyldelse af trivselsbegrebet.
Dagen indeholder tre oplæg, der ser på trivsel fra tre vinkler: et hvor trivsel relateres til arbejdslivet, et hvor trivsel anskues som en praksis alle deler i daginstitutionen og endelig et, der ser på trivsel i et børneperspektiv.
Hvert oplæg vil blive fulgt op at refleksioner og debat ved Mia Husted, docent UCC og Unni Lind ph.d. stipendiat på RUC.

Pris og tilmelding

Medlemmer af BUPL 395 kr.
Arbejdsløse og pensionist medlemmer samt PLS gratis
Øvrige faggrupper, der er medlem af en fagforening under FTF / LO 1000 kr.

Tilmeldingsknap

Bindende tilmelding senest den 22. november kl. 12. Tilmelding efter "først til mølle-princippet".

Parkering (mod betaling)
Centralværkstedet
Bruuns Galleri
Scandinavian Center Aarhus, Margrethepladsen
Turbinehallerne, Kalkværksvej 12
Sallings p-hus, Østergade
Havnen i Aarhus
Navitas

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål til selve arrangementet, er du velkommen til at kontakte Ingelise Andresen, BUPL Århus, ina@bupl.dk, 3545 56 50.

| Senest opdateret 18-05-2017 |