I job igen

Når du kommer i arbejde igen, er der nogle ting, du skal være opmærksom på.

Når du er kommet i arbejde, så du ikke længere skal have dagpenge, så skal du afmelde dig  hos Jobcenteret på Jobnet.dk. Du skal stadig huske at udfylde dit sidste dagpengekort for de dage, hvor du skal have dagpenge frem til første arbejdsdag. Det skal du gøre i BUPL's Digitale A-kasse, som du plejer.

Hvis du er kommet i arbejde, men stadig skal have supplerende dagpenge - fx fordi du er fuldtidsforsikret, men det nye job ikke er på fuld tid - så skal du fortsat være tilmeldt Jobcenteret, og derfor skal du IKKE afmelde dig.

Du kan kun få supplerende dagpenge i 30 uger, du skal stadig være aktivt jobsøgende, og du skal måske have en frigørelsesattest hos din arbejdsgiver. Reglerne for supplerende dagpenge er lidt komplicerede, og der er vigtige frister, der skal overholdes. Læs mere om supplerende dagpenge.

Held og lykke med det nye job.

| Senest opdateret 20-01-2015 |

Husk at søge Lønsikring

Husk at søge om Lønsikring i Den Digitale A-kasse, hvis du er blevet ledig. Er du medlem af BUPL, er du automatisk omfattet af den kollektive ordningen, og så kan du typisk få mellem 600 og 3500 kr. oven i dagpengene pr. måned.

KONTAKT