Rådgivning for ledere i BUPL Sydøst


Er du leder og medlem af BUPL, kan du benytte BUPL’s lederrådgivning. I nogle situationer tilbyder vi også coachingforløb.


Opdateret d. 10. september 2021

BUPL’s lederrådgivning er et tilbud til dig, som har brug for hjælp til at komme videre med problemer og udfordringer i lederjobbet. Vi giver dig professionel lederrådgivning, sparring og karrierevejledning ud fra et solidt kendskab til det pædagogiske område. Både lokalt og kommunalt. Souschefer og afdelingsledere kan også få rådgivning, hvis de varetager lederopgaver.

  • I BUPL Sydøst har vi én fast lederrådgiver med mange års erfaring fra lederfaget og solid viden om ledernes udfordringer og de værktøjer, som lederne har brug for.
  • Rådgivningen foregår i fortrolighed. Vi garanterer, at lederrådgiveren ikke samtidig varetager dine medarbejderes interesser i samme sag. Samme princip gælder i vores sagsbehandling.
  • BUPL Sydøst har siden 2015 tilbudt ledermedlemmer coaching hos en ekstern konsulent. Kontakt vores lederrådgiver, hvis du vil høre mere om vores tilbud om coaching.

Hent vores lederfolder til print her


KontaktJørgen Eberhardt | jke@bupl.dk | 61 61 13 82 | 35 46 54 73


Se mere om, hvad du kan få rådgivning i:

Få hjælp og sparring til håndtering af samarbejde med medarbejdere og om anvendelse af love og regler på for eksempel det ansættelses- retlige område.


Få sparring og viden i forhold til dine karrieremuligheder, jobsøgning, uddannelse og kompetenceudvikling.


Få hjælp til dine løn- og ansæt- telsesvilkår eller sparring omkring relationerne til din chef.


Få svar på spørgsmål om f.eks. dagtilbudslovens og folkeskolelovens bestemmelser eller viden om styringsredskaber som lønsums- og kontraktstyring.