BUPL Sydjylland søger servicemedarbejder


BUPL Sydjylland søger en ansvars- og kvalitetsbevidst servicemedarbejder til rengøring og diverse serviceopgaver.


Opdateret d. 16. november 2021

Dine arbejdsopgaver spænder bredt, men består først og fremmest i daglig rengøring af huset samt almindelig oprydning i køkken, fællesrum og mødelokaler. Du får ansvar for servicering og forplejning i forbindelse med møder og arrangementer, og der vil desuden være lettere kontorarbejde, varebestilling, opfyldning af depoter og lignende.


En vigtig del af holdet

Som servicemedarbejder har du en vigtig funktion i fællesskabet og et stort ansvar for at sikre den praktiske drift af huset til glæde for gæster og medarbejdere. Du bliver en del af et stærkt kollegialt miljø, hvor vi interesserer os for hinanden og bakker hinanden op i hverdagen. Vi lægger vægt på det sociale sammenhold og spiser ugentligt morgenmad sammen, ligesom vi jævnligt har fælles arrangementer.

BUPL Sydjylland har desuden en klimavenlig og bæredygtige profil, og vi indkøber overvejende økologiske og svanemærkede produkter. Blandt de kommende opgaver er en ny proces for affaldssortering, og her vil du som servicemedarbejder få en nøglerolle.

 

Vi forventer, at du:

  • har erfaring med rengøring og evt. lignende servicejob.
  • tager ansvar og engagerer dig i opgaverne og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet.
  • er udadvendt og serviceminded og har fysikken i orden.
  • er i stand til selv at tilrettelægge egen arbejdstid og prioritering af arbejdsopgaver.
  • er morgenfrisk, idet arbejdsdagen som udgangspunkt begynder klokken 5.00 (vi kan dog i fællesskab vurdere, hvordan arbejdstid og mødetidspunkter tilrettelægges bedst fremover)

 

Til gengæld tilbyder vi:

  • en fleksibel arbejdsplads med højt til loftet (både i fysisk og overført forstand).
  • engagerede og dygtige kolleger, som lægger vægt på fællesskab, samarbejde og humor.
  • en alsidig og varieret arbejdsdag, hvor du er en vigtig del af holdet, og dit arbejde bliver værdsat i huset.
  • høj grad af frihed og indflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver.

 

Generelt om stillingen
Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 37 timer med start 1. januar 2022 eller snarest derefter. Løn og ansættelsesforhold følger BUPL fagforeningernes fælles overenskomst. Lønnen fastsættes ud fra stillingens funktioner og dine kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte
Sekretariatsleder i BUPL Sydjylland Merethe Løvmose på 2558 9419.

Ansøgningsfrist
Du bedes maile din ansøgning med relevante bilag til sydjylland-job2@bupl.dk, så vi har den senest 8. december kl. 8.00.

Ansættelsessamtaler
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 16. december.

 

I BUPL Sydjylland varetager vi 7.500 pædagoger og lederes interesser i de 12 sydjyske kommuner og Sydslesvig. Vi forhandler løn- og ansættelsesvilkår og varetager de faglige interesser inden for det pædagogiske arbejdsområde. Vi er beliggende i Kolding, tæt på motorvejsnettet og centralt placeret imellem de kommuner, vores medlemmer arbejder i. Du kan læse mere på www.bupl.dk/sydjylland