OK21 – BUPL Storkøbenhavn


OK21: Stil krav og vær med i tilblivelsen af din nye overenskomst. Find information om OK21, medlemsmøder, postkort mv.


Opdateret d. 29. september 2020

Mange husker de langstrakte forhandlinger og demonstrationerne, da hovedparten af de faglige organisationer stod skulder ved skulder og pressede arbejdsgiverne til et acceptabelt resultat. Det var i 2018. Nu er vi i gang med at forberede det næste slag om jeres løn og arbejdsvilkår. Og 2021 bliver året, hvor vi skal have en ny overenskomst.

Møder om OK21
I august måned 2020 er der kick-off-møder for TR’er og lederne. På møderne kigger vi nærmere på, hvad vi skal prioritere, hvad det kan betale sig at gå efter og sende et klart signal til vores forhandlere om, hvad vi ønsker, de skal gå efter.

BUPL Storkøbenhavns bestyrelse behandler kravene på bestyrelsesmøde d. 14. september og sender herefter BUPL Storkøbenhavns krav til BUPL, hvorefter de behandles i Forhandlingsfællesskabet og endeligt forhandles med KL (Kommunernes Landsforening).

Du kan tilmelde dig møderne nedenfor.

Postkort og mail til brug for dine krav til OK21
Til brug for kravindsamlingen har vi udarbejdet et postkort, hvor du som medlem kan skrive, hvad der er det vigtigste for dig i overenskomsten, hvad du godt kunne tænke dig mere af, og hvad du ikke vil undvære. Din TR har fået postkortene, så spørg efter det, hvis du ikke allerede har modtaget det. Har du ikke en TR, så kan du sende os dine krav pr mail. Du finder postkort og adresser nedenfor. Der er deadline for aflevering af dine krav fredag d. 11. september kl. 12.

OK21 proces for indsamling af krav

  • Medlemsmøder (medlemmer, ledere og tillidsrepræsentanter)
  • Bestyrelsen behandler kravene 14. september
  • Krav sendes til BUPL 15. september
  • Forhandlinger ultimo 2020
  • Ny overenskomst senest februar 2021
  • Afstemning om ny overenskomst marts 2021

Siden opdateres løbende

 

Her kan følge med i tilblivelsen af OK21: OK21 – Din overenskomst

 


Vær med til at stille krav. Kom med til medlemsmøde i august/september:

Tilmeld dig ledermedlemsmødet d. 24. august kl. 9-11.30
Tilmeld dig medlemsmøde 2. september kl. 17.30-19.30
Tilmeld dig TR-topmøde 11. september kl. 9.30-15.30 (TR-topmødet AFLYST pga. de skærpede tiltag mod corona, som Sundhedsmyndighederne meldte ud 7. september)

 

 


Du kan benytte postkortet og aflevere det til din tillidsrepræsentant, ledertillidsrepræsentant, sende/aflevere til BUPL Storkøbenhavn, Lindevænget 19, 2750 Ballerup eller sende os dine krav pr. mail på OK21storkoebenhavn@bupl.dk med svar på følgende tre spørgsmål: hvad der er det vigtigste for dig i overenskomsten, hvad du godt kunne tænke dig mere af, og hvad du ikke vil undvære.

Du kan hente postkortene her:
OK21 postkort til pædagoger
OK21 postkort til ledere

Der er deadline for aflevering af dine krav fredag d. 11. september kl. 12.

Glæder os til at høre fra dig!