KV21 – BUPL Storkøbenhavn


Der er kommunalvalg d. 16. november 2021, og for BUPL Storkøbenhavn er det vigtigt at fastholde fokus på, at der også kommunalt arbejdes for bedre kvalitet i fritid, bedre normeringer og højere pædagogandel. Alt sammen noget, der er med til at skabe et bedre børneliv  og bedre arbejdsvilkår for pædagoger og ledere.


Opdateret d. 08. juni 2021

Vi vil løbende opdatere siden med, hvad der sker i de 12 storkøbenhavnske kommuner med relation til kommunalvalget 2021, og hvordan du kan kontakte og bruge os, hvis du selv er kandidat til kommunalvalget 16. november.

Op til kommunalvalget deltager BUPL Storkøbenhavn selv i forskellige KV-arrangementer, ligesom vi er medarrangører eller selv arrangerer debatmøder eller invtterer kandidater til kaffemøder. Du kan følge med i de forskellige tilbud under ‘Det sker – møder og arrangementer’.

Vi vil også gerne inviteres med til arrangementer, ligesom vi stiller os til rådighed for jer kommende kandidater. Det kan være med budskaber, fakta eller blot fordi, I gerne vil høre, hvad der rører sig blandt pædagoger og ledere.

BUPL Storkøbenhavns 12 kommuner
Over 6000 storkøbenhavnske pædagoger og ledere er organiseret i BUPL Storkøbenhavn. De 12 arbejdskommuner er Albertslund, Ballerup, Brøndby, Furesø, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Rødovre og Vallensbæk.

 

Oversigt over lokale KV21-møder og -arrangementer:
(opdateres løbende)

Albertslund

Ballerup

Brøndby

Furesø

Gladsaxe

Glostrup

Herlev

Hvidovre

Høje-Taastrup

Ishøj

Rødovre

Vallensbæk

 


Stiller du op til kommunalvalget i en af de 12 storkøbenhavnske kommuner, så er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for faktaoplysninger, argumenter ift bedre normeringer og vilkår samt højere pædagogandel på både dagtilbuds- og fritidsområdet eller noget helt tredje.

Kontaktinfo til formand, næstformand, faglige sekretærer, fællestillidsrepræsentanter og konsulenter.

Du kan finde mere information om vores mærkesager på bupl.dk (link på vej)