Ledige stillinger i BUPL Nordsjælland

Opdateret d. 18. januar 2019

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af sekretæropgaver i en mindre politisk organisation og vil du være med til at understøtte og videreudvikle de forskellige administrative opgaver – så kan du være BUPL Nordsjællands nye sekretær.

BUPL Nordsjælland søger snarest en sekretær

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af sekretæropgaver i en mindre politisk organisation og vil du være med til at understøtte og videreudvikle de forskellige administrative opgaver – så kan du være BUPL Nordsjællands nye sekretær. Vi tilbyder et spændende job, der rummer en mangfoldighed af opgaver i spændet mellem at sikre god administrativ drift, politisk betjening, understøttelse af HR og personaleledelse samt traditionelle sekretæropgaver.

Jobbet

Dine opgaver vil være administrative, som kalenderstyring, mødeplanlægning, koordinering af sager, udformning af dagsordner og referater, tilrettelæggelse af større møder/konferencer, håndtering af henvendelser på telefon og mail samt yde generel administrativ støtte til kontoret.

Sekretæropgaver for formand og at understøtte politisk betjening i forhold til arbejdet i bestyrelsen herunder planlægning og afvikling af fagforeningens generalforsamling.

Derudover vil opgaven bestå i personaleadministrative opgaver omkring personalets ansættelsesmæssige forhold, ansættelseskontrakter, arbejdstidsregistrering og opgørelser, håndtering af ferieplanlægning, barsels- og sygefraværsrefusioner, håndtering af GDPR mv.

Vi lægger vægt på, at du er grundig, og har et veludviklet overblik. Du må trives med at løse forskellige opgaver. Skrivebordsopgaver såvel som praktiske opgaver – og ønsker gerne at du er med til at udvikle dem i samarbejde med øvrige ansatte på vores kontor.

Du vil skulle arbejde selvstændigt og følge opgaverne helt i mål og samtidigt fungere i samarbejde med mange forskellige fagligheder og som en naturlig del af dit arbejde være backup på kollegernes opgaver, fordi vi løfter i flok.

Hvem er du?

 • Du har kontorfaglig uddannelse med erfaring som sekretær
 • Du har erfaring med lignende opgaver i faglig organisation eller offentlig instans
 • Du kan arbejde med høj grad af selvstændighed – herunder god til at prioritere, koordinere og planlægge
 • Du har gode IT- kundskaber – gerne på superbrugerniveau
 • Du kan kommunikere klart og tydeligt både skriftlig og mundtlig
 • Du er struktureret, kvalitetsbevidst med sans for detaljen
 • Du er fleksibel – fungerer godt med mange forskellige opgaver og i forskellige sammenhænge samt trives og kan præstere i et til tider travlt og hektisk miljø
 • Du er serviceminded og god til at tage initiativer i forhold til opgaver og samarbejde mv.
 • Du har et afklaret forhold til fagbevægelsen

Vi tilbyder bl.a.

 • Udfordrende arbejdsopgaver med mange udviklingsmuligheder
 • En arbejdsplads med gode kolleger, højt til loftet og plads til et godt grin.

Aflønning & ansøgning

Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse snarest. Lønnen fastsættes efter konkret forhandling i forhold til kvalifikationer, uddannelse og erfaring.

Ansøgningsfrist: Den 4. februar kl. 12.00

Ansøgning med relevante bilag sendes til BUPL Nordsjælland via Jobindex ved dette link 

Ansættelsessamtaler afholdes d. 21. februar og evt. anden samtale d. 26. februar.

For yderligere information kontakt gerne: Formand Pernille Riis, tlf. 21780670 eller næstformand Dorte Ellegaard, Tlf. 29698103.

 

 

BUPL Nordsjælland er fagforening for 5.500 pædagoger og klubfolk i daginstitutioner, fritidsordninger og klubber mv. i 12 nordsjællandske kommuner. Fagforeningen har kontor i Hillerød, hvor vi for tiden er 20 ansatte. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: www.bupl.dk/nordsj.