Om BUPL Nordsjælland


BUPL Nordsjælland er den lokale fagforening for pædagoger på børne- og ungeområdet. Vi varetager medlemmernes overenskomstmæssige, faglige og arbejdsmiljømæssige interesser over for kommunerne i Nordsjælland.


Opdateret d. 20. august 2018

BUPL og din kommune
Du kan finde informationer om arbejdet i din kommune samt finde kontaktoplysninger under menupunktet: Din arbejdspladskommune.
Læs om arbejdet i din kommune

Aktiviteter i Nordsjælland
BUPL Nordsjælland er et professionelt netværk for uddannede pædagoger. Som medlem har du mulighed for at deltage i flere forskellige aktiviteter, der støtter dig i din faglige argumentation. Det kan være fx konferencer, møder og netværksgrupper.
Læs om BUPL Nordsjællands arrangementerne og aktiviteter

Hold dig Ajour
Det er fagforeningens mål at være i dialog med sine omgivelser. Derfor skal BUPL Nordsjælland være initiativtagerne til dette og via sin kommunikation udfordre sig selv og alle dem med interesse for børne- og ungeområdet. BUPL Nordsjælland udgiver nyhedsbreve og deltager jævnligt i den offentlige debat med synspunkter.

Nyhedsbrev fra Nordsjælland
BUPL Nordsjælland udsender ca. en gang om måneden et nyhedsbrev pr. mail med aktuelle artikler, arrangementer, aftaler og andre nyheder.
Tilmeld dig BUPL Nordsjællands nyhedsbrev