KV21 :: Kommunalvalg 2021


Den 16. november 2021 er der kommunalvalg landet over. Derfor er det særligt vigtigt, at BUPL Nordsjælland fastholder et stort fokus på kvalitet i vores dag- og fritidstibud.


Opdateret d. 03. november 2021
Synlige, tilgængelige og insisterende

Vi skal sikre, at alle borgere og lokalpolitikere er vidende om, at pædagogandel og gode normeringer i både dag- og fritidstilbuddene er afgørende for alle børn og unge. Vi vil gennem hele valgperioden være synlige, tilgængelige og insisterende, så der i alle kommuner arbejdes for at skabe et bedre børneliv og bedre arbejdsvilkår for pædagoger og ledere.

Børn og unge skal være ‘top of mind’

BUPL Nordsjælland vil op mod kommunalvalget i november sætte ekstra fokus på, at alle de lokale kandidater i vores 12 kommuner har børne- og ungeområdet i deres bevidsthed. Målet er, at det er ‘top of mind’ hos langt de fleste kandidater. Et mål vi ønsker at opnå ved både synlighed, tilstedeværelse og i særlig grad samarbejde med alle, der deler vores synspunkter – men også meget gerne de, der som udgangspunkt ikke gør.

Kontakt os gerne

Vi vil løbende opdatere siden, så du vil kunne orientere i begivenheder omkring KV21 for de 12 kommuner i Nordsjælland. Vi vil selv arrangere og invitere til begivenheder, men vi vil også meget gerne inviteres til valgarrangementer – også gerne som deltagende i debatter.

Det er også her, du som lokal kandidat kan finde information og viden og ikke mindst kontaktoplysninger, hvis du har brug for mere viden eller har behov for afklaringer. Det kan være med budskaber, fakta eller blot fordi, I gerne vil høre, hvad der rører sig blandt pædagoger og ledere.


Invitation til dialog

Tirsdag d. 10. august inviterede formand, Pernille Riis, alle lokalpolitikere til dialog. Afsættet er naturligvis børne- og ungeområdet, som er en brændende platform, der kræver handling nu og her.

Læs invitationen til dialog >>

 


Opdateres løbende

 

  • 27. august kl. 17.00 – Hillerød: Valgdebat på torvet: Se mere Valgdebat i Hillerød
  • 8. november kl. 19-22 – Egedal: Borger/vælgermøde i Byrådssalen (Egedal Rådhus) med Jeppe Søe.
KV21-pjece, som du er mere end velkommen til at printe, dele og bruge i debatter.Trivsel og fællesskab for alle børn og unge (pdf)